Més de 2.000 assistents als macrofestivals van donar positiu per Covid

Hi va haver 842 persones infectades més entre els assistents que els que serien esperables en persones de les mateixes característiques

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha explicat que 2.279 assistents del festival Vida, el Canet Rock i el Cruïlla han resultat ser positius per covid. Salut va fer el seguiment de 49.570 persones i assegura que hi va haver 842 persones infectades més entre els assistents que els que serien esperables en persones de les mateixes característiques en els 14 dies posteriors als festivals. Així, 956 dels assistents del Canet Rock van donar positiu en els 14 dies posteriors al festival, 857 en els assistents al Cruïlla i 466 en el Vida.

“De la variant delta sabem coses ara que no sabíem quan es van fer els festivals”, ha defensat Cabezas, que ha dit que “a posteriori les coses sempre són més fàcils”. “Els tests d’antígens donen una falsa seguretat, però pots estar contagiat”, ha conclós.

Comentaris

    Luis 04/08/2021 3:23 pm
    en un país "normal" Argimón estaría presentando su dimisión. Absolutamente incapaz, el cargo le viene muy grande. Estos festivales nunca debieron celebrarse y Salud dio el visto bueno pensando q no pasaría nada Una cagada monumental.

Nou comentari