8.000 persones participen en un macrobotellot a la UAB

Col·lapse als dos últims trens d'FGC, plens a vessar de joves que anaven al campus de la UAB

Milers de joves s’han reunit aquesta matinada en un macrobotellot al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una convocatòria falsa a través de les xarxes socials d’una festa a la Facultat d’Enginyeria ha provocat la trobada il·legal, segons ha avançat Rac1. Moltes persones s’hi van desplaçar en cotxe i tren, per posteriorment comprovar que el campus estava buit i la festa amb música i Dj’s no existia. Tot i això, els milers de joves que s’hi han trobat ha decidit celebrar una festa improvisada amb música i alcohol. Els Mossos d’Esquadra s’hi han desplaçat per a evitar que més joves accedissin al campus, però no han pogut accedir al recinte per desallotjar-los en tractar-se d’un “espai privat”.

Restes de begudes, llaunes i plàstics després del macrobotellot al campus de la UAB, el 18 de setembre del 2021 (Horitzontal).

Les queixes s’han començat a registrar després que els dos últims trens d’FGC entre Barcelona-plaça Catalunya i Sabadell (S2) anessin plens a vessar de joves que anaven al campus de la UAB. “Divendres nit. La gent aixafada al tren BCN-Sabadell d’FGC i molt de jovent que ja no hi pot pujar i que es queda tirat a les andanes. El proper i últim en 45 minuts. “Servei públic?”, ha denunciat un usuari a Twitter. “Per què no hi ha control a les andanes i als trens?”, denunciava una usuària. “Acabo de sortir del tren S2 que semblava una discoteca. Hi ha joves fumant (marihuana), bevent whisky amb cola, cantant i cridant. Des de plaça de Catalunya fins a Bellaterra, quin horror!”, afegia una altra a Twitter. “Un tren cada 45 minuts en divendres a la nit. FGC: en quin món viviu?”, preguntava un altre usuari.

També hi ha hagut problemes al nucli de Bellaterra amb molts cotxes aparcats a l’exterior del campus de la UAB, alterant la calma nocturna dels veïns. “Què feu Mossos que no teniu unitats d’ordre públic ja a Bellaterra i UAB? Això és una bogeria, centenars de joves passant per dins les cases per arribar al botellot!!! Ja no sé on més trucar”, ha comentat indignat un altre usuari.

Comentaris

  Guim 18/09/2021 1:54 pm
  Que tal anomenar al "botellón" macroentropada?
  Guim 18/09/2021 1:55 pm
  La titulitis no cura la imbecilitat.
  Octogenari. 18/09/2021 2:45 pm
  Governants imbècils..... Potser us penseu que podeu fer empassar al jovent les vostre bajanades?.Jo, que ja estic a les acaballes, em sento molt més a prop d'ells que de vosaltres.
   Ricard 18/09/2021 8:23 pm
   Jo no.
  Erc,junts, poqueria de drogates i inutils 18/09/2021 4:15 pm
  A on son els politiquillos que han covertit Catqlun6a en un femer de drogues, violacions, okupes i quiquis. Trapero dimissio i busqueu algu minimament treballador. La purria mana el pais, el desordre es general i tot es una MERDA ARAGONES
  Educacio una granja de porquets i desgrwciats 18/09/2021 5:12 pm
  Educacio de vergonya, educacio porcina d'erc
  Pep 18/09/2021 8:18 pm
  I la força pública on estaba?. De rositas?. A sobre van destrossar un tren. Malparits de merda.

Nou comentari