El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Interrompuda la circulació de l’R1 i l’RG1 per una avaria
  • CA

La circulació de trens de l’R1 i l’RG1 en el tram que va de Blanes a Maçanet es troba ara mateix interrompuda. El motiu és que aquesta línia pateix manca d’alimentació elèctrica en les instal·lacions d’Adif. Segons ha informat Renfe, la companyia gestiona ara mateix un servei per carretera pels viatges dels trens d’aquestes dues línies, que es mantindrà fins que els tècnics d’Adif reparin l’avaria.

El darrer cop que Rodalies va patir una interrupció del servei va ser fa només tres dies. En aquest cas, però, va ser per culpa d’un atropellament a Pineda de Mar (Maresme). L’accident va tenir lloc en una zona on el pas de vianants no està autoritzat, i Protecció Civil va haver de posar en prealerta el pla d’emergències en transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat). Fa dos mesos, el passat mes d’octubre, ja hi va haver un accident similar en aquest municipi que va deixar sense tren Pineda de Mar i Santa Susanna.

Així mateix, el passat 10 de desembre Rodalies va haver d’interrompre el servei de l’R3 entre la Molina i Puigcerdà perquè un arbre va caure a les vies. Renfe va haver de gestionar un serveu alternatiu per a dos trens afectats. El cas és que aquest incident va tenir lloc el mateix dia que el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, va anunciar que Renfe reprendria el serveu del Tren Blanc de l’R3, després que l’anul·Lés de manera unilateral. Es tracta d’un servei demidirecte que uneix l’Hospitalet de Llobregat amb Puigcerdà els dissabtes, diumenges i festius de la temporada de neu.

El 24 de novembre passat també es va veure interrompuda la circulació de trens de la línia R2 Sud entre l’estació de Sants de Barcelona i Castelldefels (Baix Llobregat); també per manca de subministrament elèctric. La incidència també va afectar les línies R1 i RG1, amb retards de més de mitja hora.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sofert usuari. a desembre 21, 2021 | 12:13
    Sofert usuari. desembre 21, 2021 | 12:13
    Cosa nova,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa