El Govern, tancat en banda per complet amb l’oci nocturn

La portaveu de l'executiu creu que els titulars sobre la millora de la pandèmai són "simplistes"

El Govern s’ha mostrat aquest dimarts de nou tancat en banda per complet pel que fa a l’obertura de l’oci nocturn i no pensa cedir a les demandes del sector. Aquest migdia tenia previst presentar les al·legacions per mantenir aquests establiments tancats, mentre creix la preocupació pels botellots a l’espai públic. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha reconegut que les dades estan millor ara que al juliol, però que els titulars sobre la millora de la pandèmia són “simplistes” perquè després de l’experiència de cinc onades ja se sap que facilitar les interaccions socials és “un error”.

Plaja ha explicat que Interior i els Mossos d’Esquadra treballa per “donar la millor resposta” als dispositius que han de controlar els botellons que se celebren a Catalunya. “S’han augmentat i es destinaran tos els recursos necessaris, però amb el que tenim farem i s’intentarà adequar els dispositius comptant amb la col·laboració de policies locals”, ha afegit la portaveu.

Comentaris

    Josep 31/08/2021 1:59 pm
    sempre la mateixa foto, amb els mateixos gilipolles, els mateixos palurdos i els mateixos seguratas xarnegos com el gonzalo , amb gos.
    Doctor Strangelove 31/08/2021 5:47 pm
    El gos deus ser tu Josep, oi? Doc.

Nou comentari