L’exbisbe de Solsona Xavier Novell ja ho té tot a punt per casar-se. Ja té la núvia, ja té la sala, ja té el jutge de pau i ja té els testimonis. Ell i la seva parella, l’autora de novel·les eroticosatàniques Sílvia Caballol, es casaran a Súria, i l’encarregat d’oficialitzar el seu matrimoni serà el jutge de pau Jaume Bransuela. Els testimonis del casament, segons ha informat ell mateix, seran la mare de Caballol i el seu “company”.

Bransuela ha ofert declaracions a TV3, i ha assegurat que l’únic que falta per tirar endavant aquest casament és que Novell i Caballol proposin “dia i hora” per tal que la secretària del jutge de pau pugui confirmar que va bé fer-ho en aquell forat del calendari. “Pot ser la setmana que ve o més tard“, ha assegurat Bransuela, que ha assegurat que tot indica que el casament es produirà en breus.

El jutge de pau ha explicat en les seves declaracions per a TV3 que coneix el futur matrimoni, però que “des que es volen casar que no he parlat encara directament amb ells“. “Amb Novell he tingut diverses converses”, ha dit, referint-se a l’època de quan era bisbe de Solsona. “Vam parlar dos o tres cops, però amb ell mai no he tingut una conversa cara a cara”, ha afegit.

Bransuela ha reconegut que aquest casament està despertant molta curiositat entre els habitants de Súria, i reconeix que s’ha adonat de l’interès que li genera a la premsa tot aquest esdeveniment. “La gent de Súria em pregunta quan serà“, ha dit. De totes maneres, el jutge de pau ha assegurat que per a ell “un cop els casi es convertiran en una parella qualsevol”, en una manera de voler dir que no li afectarà el fet que sigui un casament tan mediàtic pel fet ser un exbisbe.

Nou comentari