El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen 12 anys de presó als acusats d’apunyalar un jove a Balaguer
  • CA

Tres individus van intentar acabar amb la vida d’un jove durant la matinada del 17 de novembre de 2019 a Balaguer. Els autors dels fets van propinar diversos cops amb una barra de ferro a la víctima i el van apunyalar amb un ganivet i també amb un tornavís. El germà de l’afectat també va rebre puntades de peu i cops de puny i amb la barra de ferro per part dels tres delinqüents. Dos dels sospitosos van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra quatre dies després del delicte i un d’ells quan havien passat vuit dies. Tots ells van passar a disposició judicial i van ingressar a la presó de manera provisional.

Ara, la Fiscalia demana dotze anys de presó pels tres acusats. Vuit d’ells per un delicte de temptativa d’homicidi contra una de les víctimes i quatre per delictes de lesions contra el germà del primer afectat. El ministeri públic també sol·licita que els tres autors dels fets indemnitzin amb 30.000 euros a la primera víctima i amb 5.000 al seu germà. A més, també demana una ordre d’allunyament i una multa de 5.400 euros a un dels acusats per produir diversos danys al vehicle dels afectats. El judici per determinar les penes dels acusats es durà a terme dimecres 20 d’octubre a l’Audiència de Lleida.

L’escrit de la Fiscalia explica que els fets es van ocasionar perquè ambdós germans estaven de festa amb dues noies. Una de les joves tenia una relació sentimental amb un dels acusats. Aquest i dos amics seus van agredir les dues víctimes. Just després, un d’ells va llençar pedres contra el vehicle dels dos germans. Dos dels detinguts són de nacionalitat espanyola i l’altre és senegalès. Tots tres tenen ara 23 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa