El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El vídeo de l’arribada fallida dels Reis a Orpesa: ben xops
  • CA

Sens dubte, la imatge més viral de l’arribada dels Reis d’Orient ha estat la d’Orpesa, al País Valencià. Els tres reis arribaven a aquesta localitat en llanxa, però patien un accident abans d’arribar. I és que el fort onatge els va fer caure de la llanxa i acabar ben xops. Aquest és el vídeo que mostra el moment:

A Igualada també hi va haver una imatge molt comentada. I és que dos dels Reis no duien mascareta. Els Reis d’Orient van tornar a desfilar pels carrers d’Igualada després que l’any passat les restriccions sanitàries no ho permetessin. Melcior i Gaspar, però, ho van fer sense mascareta, malgrat que les mesures establertes pel Procicat exigien que la portessin. Baltasar, en canvi, i la resta de la comitiva reial, la duien. Per primera vegada en anys, la cavalcada més antiga de Catalunya, Festa Patrimonial d’Interès Nacional, no va comptar amb un dels seus trets més característics: els patges enfilant-se en les escales de fusta per entregar els regals per les finestres i balcons.

Hores més tard, concretament aquest matí, els Reis d’Orient han anat al matí fins a l’hospital Josep Trueta de Girona per fer arribar els regals als infants que estan ingressats durant les festes. Com que les restriccions sanitàries impedeixen que entrin al centre, Ses Majestats han enviat els regals amb una tirolina fins a la planta de pediatria. Els Bombers han ajudat als patges i a Melcior, Gaspar i Baltasar a fer arribar els regals amb un camió cistella des d’on han enviat la tirolina fins a una terrassa. Allà, els Bombers han ajudat els patges a pujar els regals amb una escala fins a la finestra on els esperaven tots els nens ingressats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa