Avui dia tenim aplicacions de tot tipus al mòbil: xarxes socials, per vendre les andròmines que tenim per casa, per trobar aparcament per al cotxe o per a trobar parella. Aquestes últimes s’han posat molt de moda i és fàcil trobar-ne unes quantes gratuïtes per conèixer gent nova, sigui per una relació estable o per a una trobada casual.

 

Pillow Play, però, no és res d’això. Aquesta aplicació va ser creada per un equip de joves anglesos que creuen que la tecnologia no ha de destruir una parella, sinó unir-la. Els seus fundadors són experts en teràpia sexual i de parella i s’han basat en la seva experiència per crear Pillow Play, que vol dir ‘joc de coixins’.

 

El funcionament d’aquesta aplicació és molt senzill i es basa, sobretot, en reforçar la intimitat dins la parella. Hi ha diferents episodis i el que has de fer és seguir les instruccions que trobaràs a cada secció. Primer, t’ajuda a preparar-te per buscar un lloc adequat. Després, pots escollir una veu femenina o masculina i ja pots escoltar el que t’explica Pillow Play.

 

Per exemple, en el primer episodi, anomenat As simple as a hug (tan senzill com una abraçada), trobem un apartat introductori per familiaritzar-nos amb l’aplicació i per treballar el sentit del tacte. En cinc minuts i amb l’ajuda d’una música molt estimulant, ens donen instruccions que hem de seguir per fer exercicis que ens faran sentir molt connectats a la nostra parella. Les veus dels personatges són molt relaxants i ajuden a crear un ambient tranquil.

 

Tot i ser una App gratuïta, alguns dels episodis no ho són i cal una subscripció mensual de 7,99 euros. De moment. Pillow Play només està disponible en anglès a l’Apple Store i hi ha llista d’espera per traslladar-la a Android. Fins ara ha rebut bones crítiques i hi ha usuaris molt satisfets.

 

I tu, faries servir Pillow Play o una aplicació similar? Creus que la tecnologia pot ajudar a la intimitat en parella?

 

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es

Segueix l’autora a twitter: @ThaisDuthie

Nou comentari

Comparteix