El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arnesos sexuals: què són i com es fan servir?
  • CA

 

Els arnesos sexuals es coneixen també com strap-on i són joguines eròtiques formades, normalment, per dues peces. La primera són unes corretges que es posen a la cintura i la segona un dildo, el qual col·loquem subjectat a l’arnès. Aquests productes s’associen al sexe lèsbic i, en efecte, són una opció interessant per parelles de dones. Tot i així, també hi ha moltes possibilitats pels arnesos a les parelles heterosexuals o gais.

 

El tipus de strap-on que probablement tenim al cap és un dildo subjectat a l’arnès. És recomanable que les corretges siguin amples i estiguin fetes d’un bon material que subjecti, com el cuir. Aquests arnesos els porta la dona (o una de les dones, en el cas de parelles de lesbianes) i s’encarrega de penetrar la parella. Si es tracta d’un home el que és penetrat, és de forma anal i se’n diu pegging. La pràctica del pegging s’ha posat molt de moda en els últims anys, ja que fomenta l’estimulació de la pròstata i ofereix noves experiències a tots dos. En el cas de dues dones, la penetració pot ser vaginal o anal. Quasi sempre els dildos es poden intercanviar per variar de formes, textures, mides… Un arnès molt resistent d’aquest tipus és el de BS Atelier.

 

Alguns arnesos s’anomenen dobles i no tenen corretges. Són dos dildos de diferents formes en una mateixa peça. Per mantenir l’estabilitat, la dona que penetra és qui subjecta el seu dildo amb la musculatura de la vagina. Es poden fer servir en parelles heterosexuals o de lesbianes. Aquests tipus d’arnès sense corretges s’ha popularitzat durant els últims anys i hi ha marques que només els fabrica així, com ara Fun Factory.

 

Però també hi ha arnesos per a ells! Acostumen a ser una mena de motlles per introduir el penis a dins, i és la funda la que s’encarrega de la penetració. Ho poden fer servir homes tant heterosexuals com homosexuals. Hi ha gent que ho fa servir per mantenir relacions sexuals satisfactòries tot i l’ejaculació precoç, o perquè fa el penis més gran. Alguns incorporen un segon dildo per penetrar analment de forma simultània.

 

Cal tenir present que els dildos dels arnesos solen ser més aviat durs i és possible que la penetració es compliqui per la mesura de la joguina o pel fet que no lubrica. Per això, recomano fer servir un lubricant de base aigua compatible amb les joguines, sobretot per a la penetració anal! També és una bona idea comprar dildos que vibrin per a fer el joc més excitant i millorar la lubricació de la dona. 

 

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es

Segueix l’autora a twitter: @ThaisDuthie

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa