Vox denuncia TV3, Catalunya Ràdio i Jair Domínguez al CAC per “discriminació”

La formació ultraespanyolista Vox ha denunciat Catalunya Ràdio i TV3 davant el Consell de l’Audiovisual de Catalunya per “discriminació”. La denúncia, presentada pel portaveu de Vox al Parlament de Catalunya, Joan Garriga, acusa els mitjans públics de la Generalitat de “vulnerar la neutralitat informativa” i “el pluralisme en la comunicació”. També els acusen de “desistir davant l’obligació de difusió de l’activitat del Grup Parlamentari de Vox”. “Tot i que Vox és la quarta força política del Parlament, és reiteradament discriminada pels mitjans de comunicació subvencionats i públics”, assegura Garriga en el seu escrit.

La denúncia no només es dirigeix a l’ens, sinó que personalitza. Així, han inclòs en el paquet unes declaracions de Jair Dominguez a Catalunya Ràdio que titlla de “discurs d’odi”, perquè va assegurar que els seus votants són “neonazis” i que cal combatre’ls “amb un cop de puny a la boca; no hi ha mitges tintes”. Aquestes paraules, indica la denúncia, “generen un clima de violència i hostilitat que s’han concretat en actes específics de violència, tant en campanya electoral com de forma posterior”. De fet, Domínguez és un protagonista recurrent en les denúncies de l’espanyolisme contra els mitjans públics catalans.

De tota manera, la denúncia s’ha presentat davant d’un organisme que la mateixa formació vol tancar i que critica de manera constant i reiterada. De fet, el mateix Garriga va presentar una sol·licitud al Parlament per a la dissolució del CAC. Els motius al·legats pels nacionalistes espanyols és que consisteix en “un ens costós, caduc, polititzat i que no exerceix les seves funcions i discrimina milions de catalans”. Garriga ha retret que el CAC “costa als catalans gairebé 6 milions d’euros i més de 700.000 euros en sous per a alts càrrecs”.”Però mentre no es tanqui, continuarem treballant perquè compleixi amb les seves funcions”, ha afegit Garriga per justificar la seva denúncia.

Comentaris

  X2 Novembre 05, 2021 | 16:01
  A la merda els nazis. Fora els ocupants
   Un milímetro Novembre 05, 2021 | 17:08
   ¿ Y quién te recogerá la basura que tiras ? ¿ Te negarás a que un médico te salve la vida? Eres más cortito que un milímetro.
    El contenidor de deixalla Novembre 05, 2021 | 18:03
    Per recollir la merda, ja et tenim a tu, com a expert.
     El odio Novembre 05, 2021 | 20:53
     Me encanta la gente que se enfurece. Y saca odio por la boca. Va, más.
  Avi Novembre 05, 2021 | 16:13
  No estic gens d'acord amb Vox i no magraden gens. Pero hi ha coses que no s'han de dir. Que diriam si ells diguessin que "els votants independentistes son uns nazis i sels ha de combatre amb un cop de puny a la boca"???? Doncs els mateix.
   Josep Novembre 05, 2021 | 17:06
   Els de VOX ja ho diuen això.
   X2 Novembre 05, 2021 | 17:21
   Aquests paios en qualsevol democràcia de veritat serien prohibits per nazis, ara en una dictadura militar com a Espanya, son ben rebuts per el borbó i altres franquistes
  Mala peça Novembre 05, 2021 | 16:15
  El juan garri, com a hereu del franquisme, és odi pur i dur
  RAMON A Novembre 05, 2021 | 17:23
  No comparis el nazis prusians amb aquesta patuleia mesetaria amb boina.Aquest botiflers locals `plens de rancunia malden per s erho pero no poden.Comencan pel d Africa
  Esto se llama... Novembre 05, 2021 | 18:00
  Os jode cuando entran los 11 en vuestro centro neurálgico. Imaginaros cuanta gente los votó. Que pasa entonces, ¿ no funciona la democracia, no sirven las elecciones democraticas ? Fueron escogidos por el pueblo. El pueblo que queréis que se vaya por no votar a quién queréis. Esto se llama...
  Gonzalo Novembre 05, 2021 | 18:40
  Estos laZisnaZis promoviendo la violencia, pero a la que reciben 4 "caricias" se ponen a llorar. Banda de indigentes mentales!
   uno que vive en Tabarnia Novembre 06, 2021 | 09:44
   Gonzalito, te han dado ya el platano de cada dia?
  Tano Novembre 05, 2021 | 21:28
  Quina fastigosa xusma ibèrica.
  uno que vive en Tabarnia Novembre 06, 2021 | 09:43
  un sugeriment al Zoo de Barcelona: podria instalar una gabia entre els goriles i els ximpances? es per possar els homenets de VOX, aixi la canalla podria veure la evolucio de la especia, i la finalitzacio d,aquesta amb el ximpances, o goriles, ja que ells son mes inteligents que aquest esglao perdut en la seva evolucio
   Aprende el catalán Novembre 06, 2021 | 11:14
   Te recomiendo que aprendas a escribir bien tu idioma, ¿ el catalán, quizás? Lo haces fatal. Vete a la escuela, va.
  Doctor Strangelove Novembre 06, 2021 | 13:31
  Vox ens acosta a Europa, car aquest moviment és la reacció al progressisme delirant de l'esquerra. Ara el que no pot ser, és el què es fa a CAT, que és blanquejar el comunisme. Això només passa aquí, quina poca memòria democràtica tenen els indepres, no recordeu la Fai o els germans Badia? Per cert, aquest últims encara reivindicats per Erc i el de l,adn tarat, el tal Torra. Doc.

Nou comentari