Pífia de Vox al Parlament: confon un tuitaire amb el director de Mossos

Vox s’ha ficat de peus a la galleda, i enmig d’un important debat sobre la seguretat pública de Catalunya. En concret, era el debat i votació d’una moció del Partit Popular sobre la seguretat ciutadana que se celebrava aquest matí al ple del Parlament. El portaveu de Vox en el debat ha confós un tuitaire amb l’actual director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, per una piulada sobre el Primer d’Octubre. L’errada és clamorosa perquè Ferrer, entre d’altres coses, no té Twitter.

Així, el diputat de Vox Antonio Ramón López ha estat l’encarregat de fixar la posició per part de la formació ultraespanyolista. El diputat López ha llançat sense miraments a l’habitual argumentari contra l’independentisme del seu partit, acusant els Mossos d’Esquadra i els seus comandaments d’estar marcats per l’independentisme. “Avui, el cos de Mossos d’Esquadra no pot actuar amb absoluta neutralitat política i imparcialitat”, ha sentenciat el diputat. “Compta amb magnífics professionals, però instrumentalitzats pel separatisme”, ha glossat.

El tuit del senyor Pere Ferrer que el diputat de Vox ha confós amb el Pere Ferrer director dels Mossos

“És un cos de policia que molts dels seus comandaments estan polititzats, on la meritocràcia i la capacitat han passat a segon pla”, ha asseverat. Per argumentar amb fets les seves acusacions ha anat una mica més enllà i s’ha passat tant de frenada que he venut garsa per perdiu. “Només cal mirar el Twitter del senyor Pere Ferrer, director general dels Mossos. Cito textualment un tuit del dia 1 d’octubre de 2021: «Ni oblit ni perdó» i, com hashtag, #1doctubrede2017. I així podria seguir citant tuits i retuits durant hores”.

Doncs segurament que el diputat López ho tindria difícil perquè el senyor Ferrer no té Twitter. De fet, s’ha quedat sorprès, tant com els seus col·laboradors que, de seguida, n’han tret l’entrellat en constatar que el diputat de Vox ha confós el director, un home sobretot prudent, amb un tuitaire que es diu com ell, Pere Ferrer.

“Mirin, això tenen d’imparcialitat el mateix que té de veraç que jo els digui que soc ros i que tinc una gran cabellera“, ha expressat amb certa ironia el diputat de Vox en referència a la seva evident al·lopècia. “Carai, doncs ben poc veraç que és perquè ha fet passar un tuit d’un altre pel del director en seu parlamentària, potser sí que és ros i té cabellera, però de rigor, gens”, han comentat amb doble ironia membres d’Interior.

Comentaris

  Català Octubre 21, 2021 | 17:00
  I no els passarà res; de vergonya no en tenen, el què si tenen és el recolzament del gobierno de España.
  Català Octubre 21, 2021 | 17:00
  I no els passarà res; de vergonya no en tenen, el què si tenen és el recolzament del gobierno de España.
  JordiP Octubre 21, 2021 | 17:02
  Si amb tot són igual de curosos ...
   Ehem ! Octubre 21, 2021 | 17:16
   Ara te n'adones de com funciona "l'escissió" pepera ?
    Doctor Strangelove Octubre 21, 2021 | 19:11
    Tots ens podem equivocar. Fins i tot el Senyor va errar al crear indepres, i us asseguro que encara se'n penedeix. Doc.
  X2 Octubre 21, 2021 | 17:56
  Això d'anomenar-los "ultraespanyolistes", una equivocació , son nazis i hem de tractar-los com a tals
   fat boy Octubre 21, 2021 | 22:06
   Son espanyols i prou, la qualitat de nazis es accessoria. O es que et penses que si fossin trotskystes actuarien d'una altra manera?. Que no tens ulls a la cara?.
  Tano Octubre 21, 2021 | 18:57
  Son més curts que les mànigues d'uns sostenidors.
  Català Octubre 21, 2021 | 20:08
  X2. Les dues coses son la mateixa.
  Incitador del odio Octubre 21, 2021 | 21:01
  Quico, sólo incitas el odio, ¿ no ?
  Jou Octubre 22, 2021 | 09:03
  Vox = Mermats mentals

Nou comentari