El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] La Guàrdia Civil ruixa gasos lacrimogens contra la població a Mont-roig del Camp
  • CA

 

Els efectius del Guàrdia Civil que van intervenir aquest diumenge al poble de Mont-roig del Camp (Baix Camp) van utilitzar gas lacrimogen contra la població que protegia el col·legi electoral durant el referèndum de l’1 d’octubre, segons es pot veure en vídeos que han arribat a la redacció de ‘El Món’. Segons la televisió local de Reus, aquesta població tarragonina va ser la que va patir una repressió més severa a la comarca del Baix Camp.

 

Les imatges mostren com els ciutadans intentaven bloquejar des de dins del col·legi l’accés dels agents de la Guàrdia Civil, fins que finalment van començar a dispersar les persones amb gas lacrimogen per poder-se obrir pas. Al vídeo, es veu com moltes persones es retiren estossegant per l’efecte irritant del gas.

 

 

Un cop a dins, els agents van trobar més resistència de la ciutadania que, malgrat tot, no va poder evitar que es requisessin urnes. Finalment, els efectius es van retirar, mentre la gent del poble els empenyia amb crits de “fora, fora” o cantant la cançó del “Passi-ho bé”.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa