Vergés denuncia que el TSJC “interfereix” en l’estratègia de vacunació

La consellera assegura que va ser l'Estat qui va aturar la vacunació dels policies

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha lamentat que la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre els policies espanyols i els guàrdies civils “interfereix” en l’estratègia de vacunació. El TSJC ha donat 10 dies a Salut perquè la taxa de vacunació de policies espanyols i guàrdies civils assoleixi la de mossos i policies locals. Vergés ha defensat que la vacunació dels col·lectius essencials es va aturar per una decisió estatal i posteriorment també va ser en el marc de l’estratègia estatal que es va decidir reprendre la vaccinació amb AstraZeneca a partir dels 60 anys. Ha insistit que està aturada la vacunació de tots els col·lectius essencials i per això no veu “adients” aquestes “excepcions”.

Vergés ha afirmat que mai han dit que no vacunarien els agents del CNP i la Guàrdia Civil destinats a Catalunya sinó que aquests s’han vist afectats per les aturades en el procés de vacunació amb AstraZeneca. Ha recordat que no només s’han vist afectats ells sinó que “han quedat aturats tots els col·lectius essencials“. 

La consellera ha lamentat que “una vegada més els tribunals interfereixen en la gestió de la pandèmia“. Ha afegit que Catalunya està seguint l’estratègia de vacunació estatal i que ara s’ha de vacunar per edats. “És el que estem fent i em sembla que això interfereix en la pròpia estratègia de vacunació”, ha manifestat. 

Comentaris

  un marcià per l'espai sideral 28/04/2021 12:50 am
  Això t'ha dit que diguis Soros? No facis ganyotes, que saps que tots treballeu per al mateix. O no coneixes els delinqüents del TSJ que us donen suport en la repressió i el control il·legal, quan haurien de defensar el sentit comú i, sobretot, la llibertat i els drets inviolables dels ciutadans? O potser m'equivoco, i tots no formeu part de la tirania sanitària de l'Agenda 2030, dictada pel BIS i el Fòrum i que a tu et murmura Soros a cau d'orella al catau de l'ISG?
  Ricard 27/04/2021 8:21 pm
  Els castellans fer no fan res. Només interfereixen. No és d'ara. Per ells millor anar a matar que fer fàbriques.
  joansjosepsiases 27/04/2021 5:33 pm
  Suposo que es refereixen a vacunar-los contra la ràbia....
  Jo 27/04/2021 5:06 pm
  Que diu la vaca, ves i que et munyin.
  joanka 27/04/2021 4:15 pm
  marca españa, tira la piedra y esconde, como siempre, traidoramente la mano. Las culpas son de los otros... como el enterramueretos del psose que ahora quiere dar lecciones. Peor gestion que españa dentro del mundo occidental y con mas interferencias de sabios que han estudiado derecho y por lo tanto ya sabem mas que cualquier otro profesional de verdad solo pasa en paises de pandereta
  Juli Vert 27/04/2021 3:28 pm
  La culpa de que no estiguin vacunats, de Madrid. ??? Ja no cola, esta molt vist
  Pajaritu 27/04/2021 3:27 pm
  Cuando el fascismo indepe se desboca, tan sólo una pequeña nota del juzgado a modo de baño de realidad. ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!
  20
  42
  Respon
   ton c. 28/04/2021 11:31 am
   peró com collons voleu que vacunin primer als que ens van hostiar i menyprear l´1 d´opctubre, massa poc, que els vacuni Espanya. Ah per cert les vacunes no les proporciona el gobierno de España?
   uuuufff 27/04/2021 5:36 pm
   Quina rabia tens ja ja jaaaa paleto

Nou comentari