Vergés admet que el gran error del seu mandat va ser no preveure la magnitud de la covid

Reconeix que li hagués agradat mantenir-se al càrrec

L’encara consellera de Salut, Alba Vergés, que deixarà de liderar el Departament aquest dimecres quan els nous consellers prenguin possessió, ha reconegut aquest matí que el principal error del seu mandat va ser no preveure correctament la magnitud que tindria la pandèmia del coronavirus. En una entrevista als Matins de TV3 en la qual també han participat els titulars d’Interior i Presidència, Miquel Sàmper i Meritxell Budó, ha afirmat que “s’aprèn més dels errors que dels encerts“. “Deico un Govern molt més preparat per aquelles futures coses que ens vindran”, ha afegit.

Vergés ha reconegut que li hagués agradat mantenir-se al càrrec. “Tenim equip i projecte i la feina s’havia de continuar”, ha dit, però ha admès que l’equip que es queda està plenament preparat per combatre la pandèmia independentment del conseller que hi hagi. També ha afegit que “per les persones que creiem en ser servidors públics no hi ha cosa que ens generi més honor”.

Segona dosi als vacunats amb AstraZeneca

Vergés també ha explicat que la Conselleria calculava que aquella gent que s’havia vacunat amb AstraZeneca en la primera dosi triarien la segona de Pfizer després que el govern espanyol ho permetés, però que ara veuen que “ens trobarem més gent del que prevèiem” que demanaran la segona d’AstraZeneca.

Comentaris

  Català 26/05/2021 11:47 am
  Al carrer per incompetent. Tant com el totxo Illa.
  Pedro 26/05/2021 11:08 am
  Nada como venir aquí para reírse un poco.
  Raül 26/05/2021 10:48 am
  L'Alba Verges ha transitat entre la competència i la mediocritat. Hi ha hagut moments on s'han fet bé les coses i altres on tot ha sigut un nyap. Bé el tractament de la segona i tercera onada. Malament, molt malament, l'estiu, la negativa a nomenar director de salut pública i dissenyar una estratègia de contenció de rebrots efectiva. Fatal, pèssim i catastròfic el nomenament a dit dels incompetents de Ferrovial per rastrejar. En fi en pau descansi (el seu càrrec de consellera), podia haver-ho fet molt millor.

Nou comentari