El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés admet que el gran error del seu mandat va ser no preveure la magnitud de la covid
  • CA

L’encara consellera de Salut, Alba Vergés, que deixarà de liderar el Departament aquest dimecres quan els nous consellers prenguin possessió, ha reconegut aquest matí que el principal error del seu mandat va ser no preveure correctament la magnitud que tindria la pandèmia del coronavirus. En una entrevista als Matins de TV3 en la qual també han participat els titulars d’Interior i Presidència, Miquel Sàmper i Meritxell Budó, ha afirmat que “s’aprèn més dels errors que dels encerts“. “Deico un Govern molt més preparat per aquelles futures coses que ens vindran”, ha afegit.

Vergés ha reconegut que li hagués agradat mantenir-se al càrrec. “Tenim equip i projecte i la feina s’havia de continuar”, ha dit, però ha admès que l’equip que es queda està plenament preparat per combatre la pandèmia independentment del conseller que hi hagi. També ha afegit que “per les persones que creiem en ser servidors públics no hi ha cosa que ens generi més honor”.

Segona dosi als vacunats amb AstraZeneca

Vergés també ha explicat que la Conselleria calculava que aquella gent que s’havia vacunat amb AstraZeneca en la primera dosi triarien la segona de Pfizer després que el govern espanyol ho permetés, però que ara veuen que “ens trobarem més gent del que prevèiem” que demanaran la segona d’AstraZeneca.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Raül a maig 26, 2021 | 10:48
    Raül maig 26, 2021 | 10:48
    L'Alba Verges ha transitat entre la competència i la mediocritat. Hi ha hagut moments on s'han fet bé les coses i altres on tot ha sigut un nyap. Bé el tractament de la segona i tercera onada. Malament, molt malament, l'estiu, la negativa a nomenar director de salut pública i dissenyar una estratègia de contenció de rebrots efectiva. Fatal, pèssim i catastròfic el nomenament a dit dels incompetents de Ferrovial per rastrejar. En fi en pau descansi (el seu càrrec de consellera), podia haver-ho fet molt millor.
  2. Icona del comentari de: Pedro a maig 26, 2021 | 11:08
    Pedro maig 26, 2021 | 11:08
    Nada como venir aquí para reírse un poco.
  3. Icona del comentari de: Català a maig 26, 2021 | 11:47
    Català maig 26, 2021 | 11:47
    Al carrer per incompetent. Tant com el totxo Illa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa