Un sindicat de policia demana a Sàmper que denunciï Oriol Mitjà

L'epidemiòleg esborra una polèmica piulada

A totes. El Sindicat de Policies de Catalunya ha denunciat davant la Fiscalia d’Odi el científic Oriol Mitjà. D’aquesta manera s’ha afegit a la denuncia presentada per Movimiento contra la intolerancia per “estigmatització, discriminació i discurs d’odi cap als/les membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”. Tot arran d’una piulada on, segons acusa el sindicat, equiparava els policies i els criminals dient que “tenen la mateixa freqüència d’algunes alteracions genètiques”.

Així mateix, el sindicat “convida” al conseller d’Interior, Miquel Sàmper, que defensi els Mossos amb quelcom més que bones paraules i que doni les instruccions oportunes al gabinet jurídic del departament d’Interior que encapçala a què adoptin mesures”. El sindicat enten que la piulada, ja esborrada de Mitjà, és del “tot inadmissible”.

Per altra banda, l’epidemiòleg va esborrar la piulada arran que un altre tuitaire científic li va desacreditar la seva tesi. Mitjà es va excusar reivindicant que “ni és expert ni en psiquiatria ni en genètica”. Per altra banda, també ha demanat disculpes en particular a el sindicat català

Comentaris

  Uniformats = SECTA. 20/04/2021 8:39 am
  L'Oriol te tota la raó, la majoria de uniformats, tenen defectes genètics, tenen tendencies violentes, extremistes, i reben formacións que en un altre camp els calificariem de SECTA,
  godin 19/04/2021 10:03 pm
  la policia es l'enemic siguin ñords o mossos borbonics. pim pam PUM
   Mauro 20/04/2021 3:11 am
   Efectivament, mentre existeixin pesones com tu, la resta hem de valer-nos de les FCSE per mitigar la molèstia.
  Ricard 19/04/2021 9:18 pm
  L'home ha admès l'equivocació i s'ha disculpat. Pot passar a molta gent. No crec justificat que el tema s'allargui. No m'agrada el tweet i tampoc la reacció exagerada.
  Alerta 19/04/2021 8:50 pm
  En Mitjà es referia als policies, guàrdies civils i militars espanyols. I amb tota la raó.
  Un bocamoll 19/04/2021 7:11 pm
  Oriol Mitjà és un infermer que tracta infeccions. S'ha fet passar per científic i no dona la talla. El que no sabíem és la seva dedicació a utilitzar arguments genètics per desautoritzar un col·lectiu. Sona bastant malament.
  137
  49
  Respon
   Policies tarats i programats com una Secta 20/04/2021 8:34 am
   Es un bocamoll, que diu unes veritats com temples, te tota la raó, nomes un tarat es fa policia, no te cap altre explicació, no cal ni ser cientific,
  Jordi (Català i Suís) 19/04/2021 6:48 pm
  No crec pas que ésser policia impliqui més agressivitat similar a la dels criminals. He conegut dos inspectors de la Policia judicial (CH i CAT) que no eren gens agressius i a més tenien molta mà esquerra per desactivar situacions agressives. Una altra cosa és la BRIMO o per exemple els CRS francesos. Però a totes les escoles de policia del món civilitzat hi ha una formació molt clara de prevenció que inclou mètodes per a desactivar persones agressives. Fins i tot la gent del CRS francès o la BRIMO catalana han de tenir molt control de sí mateixos perquè llur funció és afrontar violència de grups nombrosos. I no pots pas perdre els estreps quan et llencen al cap una toxana. Sé que s'entrenen per tal de "tenir le coup". Una altra cosa fou els anti-avalots espanyols - Les Companyies de Valladolid - l'any 1976. Recordeu la foto del Passeig St Joan amb tots els dirigents de l'AC asseguts i rebent fort. Gasos lacrimògens i atonyinament general. I ens perseguien fins als portalls dels edificis de l'Eixample on ens atonyinaven i a voltes atonyinaven la pobra concerge, aquells fills de puta. Anys abans vaig ésser testimoni de l'apallissament d'una vella davant la Facultat de Medecina. Els Grisos havien passat hores dins les Porqueres bebent cognac. I quan eixiren eren bèsties ferotges. Finalment crec que per tal d'ésser un bon policia d'investigació has de tenir una ment molt propera als criminals. Com diem en francès "c'est le fil du rasoir". Un altre món és el dels Espanyols. Culturalment (genèticament) fa segles que viuen en la violència. Llur patrimoni nacional inclou la tortura i mort dels toros. Però no només això. Tota llur història és violència, manca de llibertat, Inquisició, Genocidi, manca de desenvolupament a causa de les elits les més repugnants d'Europa i pel damunt de tot la manca total de vergonya, de paraula i d'escrúpols. Si jo era Espanyol (Déu me'n guardi !) demanaria la dimissió. I aquest bagatge cultural (genètic) produeix els comportaments següents: 1- Militars en grups de whatssap que volen afusellar 26 milions de ciutadans: impunitat total 2- Guàrdia Civil: cos militar més detestat a CAT i curiosament a moltes parts de llur país. Especialitzats en tot el que sabem: Intxaurrondo, Téllez a Sta Coloma, Lassa i Zabala i milions més de fets que amb la Democràcia (falsa) hauria d'haver estat dissolt. I els Catalans els vam patir a la carn dels nostres avis l'octubre del 2017 on varen traure allò que tenen als gens: la maldat. I podeu afegir tot el que vulgueu durant els darrers 300 anys. Són el Mal Encarnat i reflecteixen llur propis ciutadans, aquests que odien, boicoten i insulten els Catalans des de fa anys i panys.
  117
  34
  Respon
  Art 19/04/2021 4:30 pm
  Aquest troç de gilipolles de l' Oriol Ja no sap que fotre perquè li facin cas. Els científics s'han de caracteritzar per la seva prudència i no dir bajanades perquè sí. Quin títol de quoniam
  380
  361
  Respon
   Albert Berrio 20/04/2021 12:19 am
   Estic d'acord amb en Mitjà: policies i criminals són el mateix tipus de gent. Són les circumstàncies el que els porta a situar-se a una o altra banda de la llei. A mi el que em sembla demencial és que se'l vulgui denunciar. Al final no quedarà ningú sense denunciar en aquest país.
   Anònim 20/04/2021 12:02 am
   No lo digo por el Sr. Oriol, pero es perfectamente compatible ser científico,policía,político,etc y ser jilipollas.
   18
   31
   Respon
  uno que vive en Tabarnia 19/04/2021 3:42 pm
  no per res, es que el nivell intelectual dels sindicalistes no arriva mes enlla
  78
  34
  Respon

Nou comentari