Turull, Rull i Sànchez passen de Marchena i també rebutgen respondre sobre l’indult

Cap dels tres presentarà cap escrit

Tampoc els presos polítics Jordi Turull, Jordi Sànchez i Josep Rull respondran a l’informe de l’indult. Segons ha explicat el seu advocat, Jordi Pina, després d’enaronar amb ells a la presó de Lledoners aquesta mateixa tarda, cap dels tres respondrà a la invitació de Manuel Marchena perquè al·leguin el que considerin convenient sobre el seu indult. “Els nostres clients no es senten interpel·lats per el TS, per lo qual no presentaran cap escrit”, han assegurat fons de la defensa.

Tots tres utilitzen la mateixa estratègia que els presos politics d’ERC que aquesta tarda també han anunciat que no respondran a la petició que el Tribunal Suprem els va formular ahir perquè al·leguessin allò que consideressin convenient sobre un possible indult impulsat per terceres persones.

La petició de Manuel Marchena de l’opinió als sentenciats és una decisió prou insòlita. Els advocats dels presos asseguren que en tots els anys d’exercici “no ho havien vist mai, perquè ni és un tràmit obligatori i perquè els jutges no ho fan mai”. En aquest sentit, tots hi veuen una clara intencionalitat política.

Comentaris

  Raül 07/05/2021 11:14 am
  Una postura encertada. Una altra que jo crec que hauria estat encara millor és respondre-li amb el contingut de la llei de l'indult, assenyalar-li que el que demana no hi està contemplat i pregar-li que deixi d'inventar-se la llei a conveniència.
  Doctor Strangelove 07/05/2021 9:09 am
  I un diu, si almenys fossin guapos! Doc.
  Anònim 06/05/2021 11:55 pm
  Después de todas las lecciones que les dio Marchena durante el juicio,se ve que estos abogados no aprendieron mucho o sea que son más bien torpes,alguien puede creerse que Marchena se ha sacado esto de la manga,que no lo han visto nunca,es posible que nunca hayan participado en un indulto promovido por terceros.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 06/05/2021 9:55 pm
  "Os haré una propuesta que no podréis rechazar". Va dir Vito Corleone (Capo di tutti capi), o pot ser ho va dir, Manuel Marchena (Capo di tutti giudici).
  DUI 06/05/2021 8:08 pm
  Dui
   Gonzalo 07/05/2021 1:14 pm
   Saben aquel que DUI....?
  Ricard 06/05/2021 7:53 pm
  Lògic i digne.
  Teresa 06/05/2021 7:50 pm
  Dignitat.
  Dr Sallop 06/05/2021 7:32 pm
  Turull, Rull i Sànchez, i tots els llumbreres del pruses, cuan tingueu l'indult, us fotaran a fora de la garjola . i que ?? us quedareu a dins ? o us quedareu a fora a la vorera , sota la porta d'entrada de Can Lledoners , per possar un exemple : apa vinga !! l'indult es legal, el que vossaltres no sou legals, sou una colla d'adoctrinats que feu creura que una CCAA pot fer un referendu d'auodeterminacio, apa !! que ja som grandets ! i....cuan us indultin ja ho sabeu : o us quedeu a la garjola o a la vorera de la presso, vossaltres mateixos, i si pot ser deixeu de fer el panoli, el passarell, el teatre que feu que ja esta be !! !!! que ja no cola !!

Nou comentari