El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toni Albà torna al ‘Polònia’ un any després de ser-ne apartat
  • CA

L’actor Toni Albà tornarà al programa Polònia aquesta setmana, segons ha confirmat ell mateix a ‘El món’ aquest dimarts. Albà està pendent que el convoqui la productora per tal de participar en els rodatges del proper programa, on interpretarà dos els seus personatges, el rei emèrit Joan Carles I i l’ara exconseller d’Exteriors Alfred Bosch.

Albà tornarà al programa d’humor polític després d’un any d’estar-ne apartat a conseqüència d’una polèmica a les xarxes socials per una piulada interpretada com una crítica masclista a l’aleshores líder de Cs, Inés Arrimadas.

L’actor ha rebut la proposta de Toni Soler per tornar al Polònia i s’ha mostrat agraït de poder-hi tornar a fer de Joan Carles i Alfred Bosch, tenint en compte els fets d’actualitat que impliquen aquests dos personatges. “Ja ho enyorava perquè al febrer va fer un any que vaig ser congelat, i ara estic content de tornar a veure tot l’equip, em fa il·lusió”, ha declarat.

Aquest temps que l’actor s’ha passat en quarantena li ha servit per escriure, ha explicat. De fet, afirma que ha estat una temporada “molt productiva” que li ha permès escriure cinc monòlegs. Al gener va estrenar ‘Atac de ràdio’ i ha dirigit l’espectacle ‘La pera llimonera’, presentat a la Mostra d’Igualada i ara de gira per l’Estat espanyol. La companyia d’Albà també està a punt d’estrenar l’obra ‘Brams’ a Colòmbia i Argentina. L’actor prepara, a més, una comèdia amb Àngels Bassa, Mònica Pérez, Fermí Fernández i Ramón Grau.

Albà ha comentat que no sap si la participació al ‘Polònia’ d’aquest dijous serà puntual però ha dit que està “feliç de tornar” i “si haig d’anar fent de rei mentre duri aquesta agonia cap a la República, ens hi posarem, jo m’hi poso bé, no tinc cap tipus de problema”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa