El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surten a subhasta 25 seus de CDC
  • CA

De Convergència Democràtica de Catalunya aviat no en quedaran ni les pedres. Un total de 25 seus de CDC repartides arreu del país han sortit ja subhasta sense preu mínim. Així ho ha ordenat l’administració concursal en el procediment 1138/2020-C2, del jutjat Mercantil nº 9 de Barcelona, per celebrar la venda el proper 2 de desembre. La subhasta es realitzarà sense postura mínima, i s’adjudicarà a la major oferta rebuda. Ara bé, les condicions de la subhasta deixen clar que totes aquelles ofertes que no superin el 75% del valor d’inventari, quedaran pendents de l’aval de l’administració concursal, dirigida per Joan Safont.

La descripció i localització dels immobles es poden trobar en el web de transmissió homologat Auction Group. En les bases es descriuen els immobles per poder participar a la subhasta. Així , surten a licitació dos locals a Granollers; un a Amposta; un a Castelldefels; dos a Figueres; 4 a Igualada; tres a Tarragona i tres més a Lleida; un a La Pobla de Segur; dos a Mataró; una Mora d’Ebre, Tortosa, Reus i Barcelona així com dos més a Sant Feliu del Llobregat.

La interlocutòria de juliol de 2020 que encetava el procés de venda concursal

El procés de venda patrimonial per part de la justícia neix arran del procés de concurs de creditors que la formació fundada pel president Jordi Pujol va presentar. Just després del naixement del PDeCAT, el partit va decidir dissoldre’s però no de manera immediata, sinó fer una liquidació controlada en el temps i també l’espai, perquè calia mantenir les seus i fer-ne el traspàs.

Finalment, el juliol de 2020 es va formalitzar el concurs de creditors i ara ja s’han acabat de fer els números, que a grans trets suposen un deute d’11,9 milions d’euros i una massa d’actius de 8,5 milions. D’aquí que comenci la venda patrimonial. Ara la subhasta d’aquests immobles haurà d’eixugar aquests deutes i liquidar per ordre que decideixi l’administració concursal als diferents creditors. Per participar a la subhasta només donar-se d’alta i dipositar 3.000 euros de fiança.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Coneixen als corruptgents... a novembre 11, 2021 | 14:36
    Coneixen als corruptgents... novembre 11, 2021 | 14:36
    estic segur que les més llamineres ja se les ha quedat un fidel corruptgent abaix preu....
  2. Icona del comentari de: Junqueras PARA DE ROBAR a novembre 11, 2021 | 15:55
    Junqueras PARA DE ROBAR novembre 11, 2021 | 15:55
    Ferrovial ha robat el triple de CDC pero en junqueras y hermano SON MAFIA LEGAL
    • Icona del comentari de: Os presento al nostrat Sonat! a novembre 11, 2021 | 17:46
      Os presento al nostrat Sonat! novembre 11, 2021 | 17:46
      Per a ser un País normal també hem de tenir una quota de frikis i sonats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa