Sàmper demana disculpes als sindicats i assegura que se l’ha “malinterpretat”

Els sindicats exigeixen que no se'ls utilitizi de moneda de canvi

Disculpes i queixes. Així es pot resumir la reunió que han celebrat els sindicats dels Mossos amb el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i el Major del cos Josep Lluís Trapero i la seva mà dreta, el comissari Ferran Lòpez aquest matí. Segons un comunicat conjunt emès aquesta tarda pels sindicats, el “Conseller ha demanat disculpes pel succeït i manifesta que potser se l’hagi malinterpretat en algunes de les seves declaracions”. Els sindicats han avisat que no es pot utilitzar el cos com a “moneda de canvi” a nivell polític.

La reunió s’ha celebrat després que tots els sindicats amb representació al consell de la policia, reclamessin aquesta trobada. A la reunió també hi han assistit el director general de la Policia, Pere Ferrer i la secretària general del departament, Elisabet Abad. Segons expliquen els sindicats, “han traslladat el gran malestar existent al cos, així com la falta de seguretat a les comissaries, la falta de material i formació”.

Durant la reunió, els representants sindicals del cos han qualificat com “inacceptable parlar del sistema d’ordre públic en un moment com l’actual, justament quan més treballem per preservar la seguretat pública i patim els atacs diaris dels violents”. Així mateix han pregat que es “condemni la violència vingui d’on vingui” així com que es faci “una defensa explícita del cos de mossos d’esquadra”. “Si es produeix alguna possible mala actuació, el nostre cos policial ja té els mecanismes per investigar-ho, és una aberració que se’ns acusi a les primeres de canvi”, alerten.

En el comunicat ressalten que han “estat crítics amb la falta de seguretat jurídica dels agents”. I finalment, asseguren que el Conseller “ha demanat disculpes pel succeït i manifesta que potser se l’hagi malinterpretat en algunes de les seves declaracions”.

Comentaris

  Al jorgito 21/02/2021 10:05 pm
  Si nosaltres estem a la ruïna ja us podeu preparar el nyordos jajajaja. Carallots jajajaja
  LSO 21/02/2021 7:57 pm
  La venganza de Trapero, está cumpliendo lo que le prometió a sus carceleros, por eso el acuerdo de dejarlo libre, para que hiciera lo que está haciendo, reventarlo todo y a todos. Así se asegura que no lo volverán a juzgar, porque lo está haciendo tal como le dan las órdenes desde Madrid. Lo triste es que los partidos traidores indepes, no salen a decir que ellos no tienen el control, (si es que es verdad), pero que mas dá ya tienen desde el domingo pasado los votos, ahora hacer lo que quieran.
  LSO 21/02/2021 7:42 pm
  Una vez han conseguido los votos, la misma semana, ya los están utilizando contra los mismos que les han votado. Ese era el programa electoral de ER junto con PSOE y Podemos que la gente no sabía, para que iban a servir.
  Donald 21/02/2021 7:38 pm
  poble armat poble respectat. ull per ull dent per dent. poli bo, poli mort.
   Caspanya 22/02/2021 10:31 am
   Donald, ets un caspanyol oi ? Caspanya vol que hi hagi violència als carrers sense dubte. Quants ultradretes i policies espanyols hi ha infiltrats en aquestes manis?
   Manel 22/02/2021 9:14 am
   Hay que ser muy HP,para decir eso,es posible que tu padre sea policía.
   Pajaritu 21/02/2021 7:46 pm
   Felicidades lazis, estos son vuestros cachorros. ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!
    Caspanya 22/02/2021 10:33 am
    Calla nazi-fatxa caspanyol !
    Donald 21/02/2021 10:12 pm
    Ñord, aviat podras triar: exili o nus. Tu mateix.
  Pajaritu 21/02/2021 7:16 pm
  Típico lazi llorón. Primero grotescos aspavientos, ínfulas de prepotente valentía. Pero recula en cuanto ve tu mirada. NaZionalismo cobarde. ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!
   Caspanyol 21/02/2021 10:23 pm
   Calla fatxa-nazi espanyol !
  George 21/02/2021 6:28 pm
  Catalanes llorones. Estáis en la ruina, y yo que me alegro.
   JordiP 22/02/2021 10:16 am
   Mira, nen: val més que t'en assabentis del % del PIB que representa el deute de Catalunya i Espanya abans de dir aquestes parides. Val més estar calladet i deixar que la gent pensi que ets tontet que soltar la cagada i disipar qualsevol dubte.
   Al jorgito 21/02/2021 10:03 pm
   Si nosaltres estem a la ruïna ja us podeu preparar el nyordos jajajaja. Carallots jajajaja
  Anònim 21/02/2021 6:02 pm
  Colla de mafiosos extorsionant un conseller.
  26
  43
  Respon

Nou comentari