El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La revenja dels Comuns per les crítiques del Govern a l’Estat: “Deixin de mentir i insultar”
  • CA

Estirada d’orelles al Parlament. La líder dels Comuns, Jèssica Albiach, ha aprofitat el debat dels Pressupostos al Parlament per revenjar-se de les crítiques dels consellers de JxCAT al Govern, Meritxell Budó i Miquel Buch, embolicats en diverses polèmiques sobre la pandèmia els darrers dies. Albiach ha avisat al president de la Generalitat, Quim Torra, que els membres del Govern han de “deixar de mentir, d’insultar i de fer declaracions que fan vergonya”.

Albiach els ha acusat de voler “desgastar d’una manera absolutament irresponsable al govern central i l’espai polític que represento” i s’ha referit específicament a la polèmica de les 1.714.000 mascaretes.

“Sabem qui és aquest Govern: els que van donar suport a la reforma laboral, els que estan en contra de pujar els impostos als rics i per això els hem d’arrossegar per fer una reforma fiscal,  els que van retallar la sanitat pública, els que han privilegiat l’educació concertada, i els que van mercantilitzar les residències”, ha dit la líder dels Comuns.

Malgrat tot, ha dit Albiach, els Comuns donaran el ‘sí’ als Pressupostos perquè les conseqüències del virus “les pateixen més els de baix” i el seu partit no els vol “deixar tirats”. “No pensem en el Govern, estem pensant en el país”, ha remarcat.

Albiach ha defensat la gestió de PSOE i Podemos de l’actual crisi i l’ha contraposat a la del PP durant la crisi del 2008.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa