Raquel Sans es presentarà a les primàries per ser la cap de llista d’ERC per Tarragona

La diputada diu que té "ganes de treballar pel projecte col·lectiu" i veu el partit "fort i cohesionat" al territori

La diputada tarragonina Raquel Sans es presentarà a les primàries per ser la cap de llista d’Esquerra per la demarcació de Tarragona a les eleccions del 14 de febrer, segons ha avançat a ‘Ràdio Ciutat de Tarragona’. Sans ha explicat que ha decidit fer el pas perquè té “ganes de treballar pel projecte col·lectiu” i per l’experiència adquirida com a diputada a la cambra catalana. La periodista vallenca va ser la número 6 de la candidatura d’ERC en els comicis del 21-D del 2017 i va adquirir la condició de diputada el juliol del 2018 en substitució d’Òscar Peris quan aquest va tornar a ser nomenat delegat del Govern al Camp de Tarragona. Raquel Sans forma part de l’executiva nacional d’Esquerra com a vicesecretària general de Dones.

Durant l’entrevista a ‘Ràdio Ciutat de Tarragona’, Sans ha subratllat que el partit té “una organització forta i cohesionada a nivell territorial”, i ha recordat que ostenten l’alcaldia de Tarragona, la Diputació i la delegació del Govern. “Hi ha moltes possibilitats per ser una veu del Camp de Tarragona forta”, ha manifestat.

En una piulada posterior, Raquel Sans ha confirmat que es presenta “amb molt de respecte, però amb moltes ganes de treballar en equip i mirar endavant“. Sans necessita l’aval d’un 10% dels militants del partit a les deu comarques de la circumscripció de Tarragona -Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès-, xifra que suposa 133 vots. La recollida de suports es farà del 10 al 18 de novembre i la votació tindrà lloc el 21 de novembre.

Nou comentari