El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Portes giratòries de l’espionatge espanyol: l’exdirector del CNI, a Iberdrola
  • CA

Portes giratòries, també a l’espionatge espanyol. L’etern exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència, el general Fèlix Sanz Roldán, s’ha incorporat com assessor a l’energètica líder de l’Ibex-35, Iberdrola. En concret, i segons adelanta el diari La Información, després de deu anys al serveis secrets espanyols, s’ha incorporat com a membre de ‘l’International Advisory Board’ del president de la companyia Ignacio Sánchez Galán.

Curiosament el fitxatge es produeix en ple judici pel cas de l’excomissari jubilat José Manuel Villarejo, per dues calumnies contra l’exdirector. De fet, l’Audiència Nacional va obrir una investigació a Iberdrola per la suposada contractació del comissari per efectuar tasques d’espionatge a diverses vips de la biosfera del BOE.

De fet, no serà la primera vegada que Fèlix Sanz Roldan estigui amb Iberdrola. Va participar com autoritat quan la companyia va posar la il·luminació al Monestir de Santigo d’Uclés, Cuenca, el municipi d’on és fill el general. Sanz té una amplíssima trajectoria en l’alta seguretat de l’Estat. En aquest marc, va ser Cap de l’Estat Major de la Defensa (JEMAD) abans de passar als serveis secrets. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa