Podem acusa el PSOE de votar “l’opacitat i donar a la família reial un tracte privilegiat”

Pisarello: "Dubto que les bases del Partit Socialista entenguin aquesta decisió"

El secretari primer de la Mesa del Congrés, Gerardo Pisarello, ha acusat aquest dimecres el PSOE d’haver votat “a favor de l’opacitat i de donar a la família reial un tracte privilegiat” quan ha rebutjat de la mà del PP i de Vox la comissió d’investigació sobre el rei emèrit, Joan Carles de Borbó. Segons Pisarello, “és una decisió que no reforça la monarquia, perquè el missatge que llança és que la monarquia espanyola s’assembla més a una monarquia saudí que a una parlamentària”, ha dit. “Dubto que les bases del Partit Socialista entenguin aquesta decisió i més aviat es deuen estar preguntant fins quan el PSOE donarà cobertura a la impunitat de la corrupció reial”, ha afirmat. Segons Pisarello, l’informe dels lletrats favorable a que es constitueixi la comissió d’investigació posa punt i final a les “excuses legals” que adduïa el PSOE per no investigar la corrupció de la monarquia, perquè a partir de l’informe dels lletrats “ja ningú es podrà parapetar en la Constitució ni en la legalitat per dir que el Congrés no pot entrar a fons en els casos de la corrupció que s’atribueixen a la família reial”.

Amb aquest precedent, ha dit, el PSOE ha votat en contra de la comissió “per raons polítiques”. Ara, ha afegit, toca “insistir” i “seguir demanant” investigar la monarquia “fins que la societat llanci un missatge clar a la classe política que no és acceptable que mentre que a ella se li demanen grans esforços la família reial disposi de privilegis propis de monarquies absolutes”.

Comentaris

  Comun's,izquierdas régimen78 13/01/2021 11:32 pm
  España es IRREFORMABLE. Pisarello lo confirma que en Espapaña no se puede
  Pepe 13/01/2021 9:53 pm
  El president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lemes, els 7 vocals a temps complet i el secretari general de l'organisme, s'han apujat el sou un 5,7 per cent, segons informa Confilegal.
  Ramon 13/01/2021 7:41 pm
  Hi ha diverses candidatures independentistes, però, degut a diversos factors, repressió, augment de l'independentisme... com més va més es palesen efectes col·laterals d'un moviment de masses persistent en el temps, entre elles l'aparició de freaks, com per exemple el fins ara president de les cambres de comerç, ell va ésser capaç de guanyar les eleccions al Consell de les Cambres de Comerç, però en comptes de contribuir i utilitzar aquest lloc en benefici de tothom, del país, sembla que ho feu per a fer partidisme. Ara ha estat elegit per a la candidatura de Junts, però el dubte és si un personatge com aquest no farà desdir a molta de gent de votar una candidatura plena de persones amb molta capacitat, valua i il·lusió. Desanima el "tracte" que fa als catalans d'origen foraster, quan tots sabem que el nostre país és ple de Bous amb "setze" cognoms, però amb vinculacions a "fuerza nueva" (?!) i amorrats a Espanya, son els veritables renegats. Dol que alguns personatges empetiteixin l'independentisme i restin, més que no pas sumar, ara que als que ho som des de fa 25 anys s'hi havia afegit tanta de gent. Malgrat tot no defallim, els catalans no som pas diferents d'altres pobles que tenen un dels 200 i escaig estats... tenim també molts de defectes, altrament no estaríem encara ara al segle XXI maldant per aconseguir un estat propi.
  fat boy 13/01/2021 5:43 pm
  Ha, ha. Es com un remake de Casablanca: - Capita Pisarello: "Quin escandol!, quin escandol!. El PSOE vota amb Vox i protegeix al Fugao!"'. - Uxier del Congreso: "Capita Pisarello, aqui te la seva morterada".
  54
  24
  Respon
  Antón 13/01/2021 5:25 pm
  Asco de PSOE desde el Jefe de la Cal Viva hasta el último mono de esta banda de malhechores. Que gentuza señores.
  Perot 13/01/2021 4:49 pm
  Vosaltres els recolzeu!
   Lo Lladre 13/01/2021 7:06 pm
   Vosaltres els hi doneu suport !
  Pepe 13/01/2021 4:22 pm
  Però, si psoe, vox, pp o podemos són monàrquics!
  Francesc 13/01/2021 3:27 pm
  Doncs què esperàveu dels socialistes/progressistes. I espereu-vos que en vindran més
  Miserable vividor, el único privilegio es el que dais a los okupas. 13/01/2021 3:18 pm
  Y por cierto en Argentina harías más falta para arreglar el país.
   A Miserable Vividor 13/01/2021 7:52 pm
   Molt gracioset carallot, i si vas més enrere, xenòfob de merda, li podries escriure d'anar a arreglar quelcom a alguna de les antigues repúbliques de la península Itàlica. I tu d'on vens ?
   Núria 13/01/2021 7:08 pm
   Xovinista i xenòfob espanyol, no cal afegir-hi res més.
  Ramon 13/01/2021 3:14 pm
  El tripartit és un monstre que té una cara més que Janus. El tripartit en té tres. I aquest tret els permet retenir els votants. Quan posa la cara d'ordre, voten Podemos. Quan posa la cara radical, el votant pot votar PSOE. Quan posa la cara centralista, pot votar ERC. Però tot queda sempre a casa dels conxorxats.
   Independència 13/01/2021 7:11 pm
   Ramon, no cal que siguis tant pesat dia rere dia, la majoria de lectors i comentaristes d'aquests periòdic digital, tenim criteri, tenim sentit comú, sabem llegir programes electorals i fugim d'il·luminats ultres fanàtics malaltissos com tu.

Nou comentari