Mireia Boya esclata contra Sergi Sol (ERC): “cínics i rèmores republicanes ben lluny”

L'exdiputada anticapitalista respon a Twitter un article de l'excap de premsa de Junqueras i assessor de Pere Aragonès, a qui acusa de "dividir l'independentisme" i venir "només a tenir poder"

 

L’exdiputada de la CUP Mireya Boya ha atacat molt durament a través de Twitter Sergi Sol, excap de premsa d’Oriol Junqueras i actual assessor del vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès. En una sèrie piulades, aquest dilluns al matí Boya ha respost un article d’opinió de Sol publicat a ‘El Nacional’, acusant-lo de “dividir l’independentisme” i “trencar ponts” amb l’objectiu d'”eixamplar la base”. “Si volem República”, ha dit, “no cal sectarismes ni mentides”. L’exdiputada ha retret a Sol els seus canvis d’actitud al llarg del temps, acusant-lo de demanar “pit i collons” als partits independentistes amb els únics objectius d’evitar que els electors pensessin que “ERC saltava del vaixell abans que el PDeCAT” i aconseguir una “cadira assegurada”.

 

 

Boya també ha interpel·lat el vicepresident, Pere Aragonès, a qui ha preguntat per què Sergi Sol cobra un sou del Departament d’Economia i Hisenda, aportant com a prova la resolució on se’l nomena “assessor especial en polítiques estratègiques” on consta, entre d’altres coses, el sou que Sol ha de percebre pel seu càrrec.

 

 

L’exdiputada ha reblat el seu fil de tuits qualificant l’assessor d’Aragonès de “cínic” i “rèmora republicana” i ha dubtat que Esquerra Republicana de Catalunya tingui com a objectiu la República Catalana i insinuant que la raó de les seves actuacions és “tenir poder”, i ha afirmat que Sergi Sol “embruta” les sigles del partit.

 

Nou comentari