L’exconseller Santi Vila assumeix la presidència del Cercle d’Infraestructures

Substitueix Pere Macias, que continuarà com a patró de l'entitat

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat; de Cultura i d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, s’ha convertit en el nou president del Cercle d’Infraestructures, en substitució de Pere Macias, fundador de l’entitat i que continuarà com a patró. El Cercle d’Infraestructures ha engegat la nova etapa amb l’objectiu de “generar idees, debats i consensos sobre les grans transformacions que ha d’abordar Catalunya lligades a les infraestructures en els àmbits de les ciutats, la transició energètica i la digitalització”, segons ha explicat l’entitat en un comunicat.

Pel nou president, “les infraestructures i la seva bona gestió han de garantir el progrés, la vertebració del territori, la digitalització i la sostenibilitat”.“Tenim grans reptes per davant lligats a la transformació urbana, a la gestió de les grans infraestructures, a inversions històriques pendents i a posar diligència i bon criteri en l’assignació dels fons europeus Next Generation”, ha afegit.

Acompanyaran Vila com a president i Macias com a patró, el degà del Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Oriol Altisench, com a vicepresident; i el director general de Ferrocarrils de la Generalitat, Pere Calvet; i l’enginyera sènior del Banc Europeu d’Inversions (BEI), Elena Campelo, s’incorporen a títol personal al patronat, que s’incorporen a títol personal.

El nou president i els patrons del Cercle van agrair la tasca del fins ara president, Pere Macias, en els seus 17 anys al capdavant de l’entitat. Durant aquests anys, s’han celebrat 700 sessions i 200 debats, amb un llistat de ponents i participants que inclouen empresaris, professionals i acadèmics de prestigi, així com presidents de la Generalitat, ministres del Govern espanyol, consellers i conselleres de la Generalitat i d’altres comunitats autònomes i alcaldes i alcaldesses de les principals ciutats de Catalunya.

Comentaris

  Prevaricador 26/07/2021 9:34 pm
  Premio al "caballero"
  ALF 26/07/2021 9:36 pm
  Endolls per inútils
  Anònim 26/07/2021 9:50 pm
  No existeix el "Cercle de Botiflers" ? ...Seria un lloc més adient pel senyor Santi Vila
   Lluis Armengol 27/07/2021 12:38 am
   Dona la cara cretí
  Las rejas del Palacio del Pardo 27/07/2021 12:26 am
  De senyor i de porc, se'n ve de mena, als senyors catalans els arruïnen i als porcs, els hi donen pinso.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 27/07/2021 8:00 am
  A la tómbola de l'Estat Ñ, els botiflers que agafen número, sempre els hi toca algun premi.
  Gonzalo 27/07/2021 3:27 pm
  Jajajajajajajajajajaja!!! Que grande este Santi....os toman el pelo, laZisnaZis, y ni os enteráis...... jajajajajjaajja!!!!!!

Nou comentari