JxCat aixeca la suspensió de militància d’Eduard Pujol

L'exportaveu del partit havia estat apartat per presumpte assetjament sexual

Junts per Catalunya ha decidit aquest dilluns aixecar la suspensió de la militància de l’exportaveu del partit al Parlament, Eduard Pujol, per un presumpte cas d’assetjament sexual. El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, ha informat que “han passat més de vuit mesos des de llavors i no ens constata que hi hagi cap via judicial oberta“, motiu pel qual se li ha aixecat la suspensió. Preguntat per si el partit mirarà de restituir les funcions de Pujol, Sànchez ha reconegut que “hi ha coses que difícilment seran restituïbles“, com per exemple la de portaveu al Parlament ja que no va anar a les llistes electorals del 14F.

“Òbviament treballarem perquè hi hagi el màxim de restitució possible, com per exemple un bon nom i l’honor“, ha dit Sànchez, a més d’insistir que “seria un honor que Pujol tornés a militar” a Junts. En aquest sentit, Sànchez ha deixat clar que aquests tipus de protocols sempre s’han de revisar, i preguntat per si el partit considera que va prendre una mesura massa dràstica en el seu moment, ha assegurat que “JxCat n’extraurà les lliçons oportunes“.

Sànchez ha descartat que el partit rebés una “denúncia falsa”, i ha matisat que va rebre una “denúncia incompleta“. “L’actuació de JxCat va ser ràpida, diligent i amb les mesures cautelars que estableix el protocol”, ha dit, i ha explicat que “el més responsable que pot fer JxCat és restituir de militància” Eduard Pujol” “si no hi ha cap denúncia als tribunals”. “No és la nostra funció fer de jutges sobre aquests fets determinats“, ha dit.

Comentaris

  Ramon 28/06/2021 1:59 pm
  Tant és, la màfia sociata amb llurs mariatxis ja tindran per sempre més la llufa. Porten fent-ho des de fa més de 40 anys. Adversari que apareix? Adversari que se li penja una llufa. I si no és algú directament polític, primer intenten fer-lo dels seus, després neutralitzar-lo, i si això falla, llavors també penjar-li la llufa. Una llufa que pot ser perfectament per quelcom que quan ho fan ells ni ens n'assabentem per més que sigui de major gravetat, llavors, es tapa.
  roc 28/06/2021 4:25 pm
  ben fet..me'n alegro!!
  QUÈ HEM DESER, maries gorettis? SI US PLAU! 29/06/2021 7:20 am
  Aixequeu el que volgueu, però una dona no calumnia explicant fets sobre aquest tema si no han passat; dues dones, menys, El que ens falta a les dones és valor per passar per la vergonya de ser assenyalades, per trobar-te davant del tribunal, desprès de tot el que s'ha hagut de passar, i sense proves tangibles, ja que els fets impunes es van fer sense presència aliena a les dues persones. Menteixen les dones? Segur que no. S' agafa JUNTS al fet de que no hi ha hagut denúncia? No ho fa bé, darrere les excuses de mal pagador, jo que sóc votant de JUNTS em quedaré sense saber a qui votar. No ens forceu a aquestes situacions. Parlar de DENÚNCIA INCOMPLETA i quedar-se tant tranquil? PER L'AORE DEU!
  TOTALMENT. EM CREC LES ANÓNIMES QUE HO VAN ESBOMBAR. I ELL HO SAP 29/06/2021 7:32 am
  PER FAVOR? No hi ha dones dones a JUNTS que ho siguin per sobre de cadires, llocs de poder i manteniment del seu estatus dins del partit? Aquesta rehabilitació per la porta falsa, la permetreu? De què aneu? Que si s'ha perdut el 14F...SORT N'HEU TINGUT. Perquè amb un com aquest MAI US VOTARÉ. Amb aixó, són mil vegades més inteligents els d'ERC, o més humans i sensibles al patiment d'una dona.Sánchez, amb aquestes actituds no es fa política, es fa amiguisme i corporativisme rònic, IMPROPI DE PUIGDEMONT. Ha plogut massa en tot, per a que ens ecolomeu aquesta arracada.
  Poca broma. Ja n'hi ha prou! 29/06/2021 7:35 am
  Que es quedi al món de la privada i que les dones d'allí es guardin!
  RAMON...bluf bluffff...LLUFA. 29/06/2021 7:46 am
  RAMON, per poder parlar de llufa, abans s'ha d'ensumar. I en aquest cas, tu ets un submís sense olfacte. S'han de tenir proves molt tangibles per acudir als tribunals, I ELS ASSETJADORS I D'ALTRES FLORETES ho saben prou bé. Per aixó abusen de la seva impunitat. Vigilem, no prenguem mal, que no has nascut d'una probeta i a la dona se li deu un respecte que no demostres.

Nou comentari