El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La jutge envia a l’Audiència el recurs de Pesarrodona
  • CA

Marta González, la titular del jutjat número dos de Manresa, ha tornat a la seva plaça. I una de les primeres decisió ha estat admetre i traslladar a les parts el recurs d’apel·lació interposat pel pallasso Jordi Pesarrodona contra la sentència del mateix jutjat, amb jutge substitut David Mendoza, que el va condemnar a 14 mesos d’inhabilitació per càrrec públic, a set mesos de multa a deu euros diaris i, a sobre a pagar les costes del judici.

Una decisió presa tot just una setmana després de celebrar-se la vista i, curiosament, el mateix dia que el tribunal Suprem va ratificar la inhabilitació del president Quim Torra. El magistrat va entendre que era autor criminalment responsable d’un delicte de desobediència a càrrec o autoritat pública del 410.1 del Codi Penal.

L’advocat de Pesarrodona va interposar recurs, dens i de 80 pàgines, al·legant fins i tot, els aclariments que va reclamar de la sentència al jutge substitut que en va declinar fer canvis substancials d’interpretació. En tot cas, ara la jutgessa ha admès el recurs i l’ha remès a l’Audiència un cop les parts, ministeri fiscal, al·legui tot el que consideri pertinent. 

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a novembre 13, 2020 | 21:09
    Luisnomeacuerdo novembre 13, 2020 | 21:09
    A este pavo no lo contrata ni el circo price. Cansino que es el tío además de feo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa