Javier Martínez demana signatures per una comissió d’investigació pel 17-A

El pare del nen assassinat el 17 d’agost del 2017 en l’atemptat de La Rambla, que aquest dimarts va demanar al president Carles Puigdemont que expliqui a Europa “el que han fet”, ha creat una entrada a Change.org per demanar una comissió d’investigació sobre els atemptats al Congrés. El pare, en una piulada anterior, va agrair a Villarejo que hagi explicat el lligam del CNI amb l’atemptat del 17A, demana ara signatures en aquesta petició, que ja està a punt d’arribar als 150.000 signants, la meta.

El comissari jubilat, José Manuel Villarejo, va apuntar aquest dimarts que els serveis secrets espanyols estaven rere els atemptats del 17 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils. En la seva declaració a l’Audiència Nacional, el comissari va asseverar que fins el darrer moment va col·laborar amb el Centre Nacional d’Intel·ligència i va posar com exemple els atemptats jihadistes. El lligam del CNI amb els atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils va generar una tempesta la política a Catalunya de primera magnitud. Diversos polítics van reaccionar ràpidament a través de les xarxes socials per exigir que s’aclareixin els atemptats.

El pare del nen, Javier Martínez, està convençut que el comissari jubilat José Manuel Villarejo diu “la veritat” sobre els atacs jihadistes de Barcelona i Cambrils. En declaracions a El Món, Martínez considera que el comissari jubilat de la policia espanyola “sap més coses i se’n calla moltes”. “Ha tirat la pedra i amaga una mica la mà”, exposa. “En certa manera, li dec un favor, ha dit una cosa que sempre he sospitat i que cal investigar”, ha exposat.

Martínez encara està en estat de xoc per les declaracions del comissari apuntant que l’atemptat on va morir el seu fill de quatre anys va ser un “ensurt” del qual no es van calcular bé les conseqüències. De tota manera, creu que l’estratègia de l’Estat i dels poders, en general, serà “desacreditar-lo”. 

Comentaris

    ciutadà Gener 13, 2022 | 08:32
    Benvolgut, malauradament els interessos de l'estat estan per damunt dels de els ciutadans com cal. No s'aclarirà res.

Nou comentari