El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Intenten hackejar els correus dels jutges i fiscals del procés
  • CA

El Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) ha alertat als set membres de la Sala del Tribunal Suprem que ha jutjat el ‘procés ‘independentista a Catalunya i també als quatre fiscals del cas de l’intent de hackeig massiu dels seus correus electrònics, segons ha avançat El Confidencial i han confirmat a Europa Press fonts jurídiques.

L’objectiu dels ‘hackers’, segons les mateixes fonts, no haurien estat únicament els comptes corporatius del president del tribunal Manuel Marchena i dels magistrats Luciano Varela, Andrés Martínez Arrieta, Ana Ferrer, Antonio del Moral, Juan Ramón Berdugo i Andrés Palomo, sinó que també s’haurien detectat accions per a intentar accedir en alguns casos a comptes personals. D’aquest atac massiu també han estat víctimes els quatre fiscals del cas, Javier Zaragoza, Consuelo Madrigal, Fidel Cadena i Jaime Moreno.

La preocupació per l’actuació dels pirates informàtics, l’origen dels quals i intencions està sent investigat pels agents del CNI, rau en el fet que l’atac es produeix en un moment especialment sensible del procediment penal per rebel·lió, quan ja ha conclòs la vista oral i han començat les deliberacions entre els membres del tribunal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa