Illa assegura que l’ampliació del Prat es farà “amb ple respecte al medi ambient”

Diu que el Govern "no ha estat a l'altura" amb la pandèmia i reclama uns nous pressupostos

El líder del PSC-Units al Parlament, Salvador Illa, ha assegurat que l’ampliació de l’aeroport del Prat es farà “amb ple respecte al medi ambient” i que “no és contradictori modernitzar una infraestructura i fer-ho amb respecte al medi ambient”. Ha posat com exemple el desviament que es va fer del curs del riu Llobregat durant la construcció de l’aeroport, que ha defensat que es va fer “bé”, i ha denunciat “aquells que sota el medi ambient amaguen una pretensió de treballar pel decreixement”. “Aquells que volen contraposar creixement i medi ambient, crec que s’equivoquen”, ha dit durant un acte d’aquest dissabte a Pineda de Mar (Maresme).

L’exministre de Sanitat ha fet un repàs a diverses qüestions d’actualitat com la pandèmia de covid-19 i ha afirmat que el Govern “no ha estat a l’altura de les circumstàncies”. Ha criticat l’actual ritme de vacunació, que s’ha alentit, i ha deplorat que hi hagi milers de dosis emmagatzemades sense administrar: “No és acceptable”. També ha reclamat uns pressupostos de la Generalitat que deixin clares “les prioritats a Catalunya” i no ha tancat la porta a donar-hi suport. “Ha d’haver-hi un pressupost a Catalunya i el PSC en aquestes coses anteposaà sempre l’interès de Catalunya”, ha esgrimit.

El dirigent socialista, que ha aprofitat per asseverar que “el Pirineu unànimement vol” uns Jocs Olímpics d’Hivern, ha fet esment als suposats contactes del cap de l’oficina de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, amb Rússia: “No es un referent en matèria de democràcia”, ha advertit.

Comentaris

  fat boy 04/09/2021 9:47 pm
  Ha, ha. Apoyare...I pel que fa a la pandemia, si ell hagues estat ministre de Sanitat, un altre gall ens cantaria.
  Josep 04/09/2021 10:13 pm
  Aviat els sociates españords seran una espècie extinguida
  fideli 05/09/2021 8:07 am
  s'ha dèxpulsar l'españolisme i els españolistes... a cardar el camp amb el boadella, venuts de merda.
  MHP 05/09/2021 9:34 am
  Gran polític i persona, Sr. Illa, no defalleixi.

Nou comentari