Fernández Díaz nega haver dit “la fiscalia te lo afina”

Jorge Fernández Díaz ha negat aquest dijous que hagués tingut cap coneixement de l’anomenada operació Kitchen -la presumpta trama d’espionatge del PP al seu extresorer, José Luís Bárcenas– mentre era ministre de l’Interior. Fernández Díaz ho ha dit en el marc de la comissió del Congrés que investiga el cas, on ha afirmat que “si l’operació es va fer, cosa que està judicialitzada i s’ha de resoldre, es va fer sense el meu coneixement”. Tot seguit ha reblat: “Jo no hagués donat mai llum verda a una cosa d’aquestes”. D’altra banda, Fernández Díaz també ha negat haver dit mai la famosa frase “la fiscalia t’ho afina”.

També ha assegurat que té un informe de la Policia Científica que certifica que el que va dir és “en fi, faig una gestió”. La frase l’hauria pronunciat durant una conversa amb l’aleshores director de l’Oficina Antifrau de Catalunya Daniel de Alfonso, presumptament en el context d’una conspiració contra partits independentistes.

Tot i la negativa de Fernández Díaz, l’abril passat, també a la comissió de la Kitchen, l’exdirector de la Unitat Central de Suport Operatiu (UCAO per les sigles en castellà) de la Policia Nacional Enrique García Castaño afirmava haver estat l’artífex de la gravació de la conversa entre Fernández Díaz i De Alfonso que es filtraria posteriorment als mitjans, on se sentia l’exministre pronunciant la famosa frase.

Comentaris

  Tano Desembre 02, 2021 | 22:46
  Quin puto mentider està fet el sòmines aquest.
  ciutadà Desembre 03, 2021 | 08:20
  Aquesta mena de personal tenen una barra sense límits.
  GAVANENC Desembre 03, 2021 | 09:11
  Que está grabat tros d'idiotaaaa
  ton c. Desembre 03, 2021 | 09:43
  carai que és católic i de l´Opus Dei, com no voleu que menteixi-
  Ricard Desembre 03, 2021 | 13:03
  La Mare de Déu l'ha ajudat a mentir sense pecar. Ja pot dormir tranquil. I a sobre per això no li caldrà confesar-se. Ha estat un dia rodó per a ell.

Nou comentari