El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena, a Sàmper: “Ha estat molt dur, però has fet molt bona feina”
  • CA

Floretes entre consellers entrants i sortints al departament d’Interior. El nou conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha rebut la cartera de mans Miquel Sàmper aquest migdia al despatx de l’home que dirigeix políticament la seguretat pública del país. Elena i Sàmper que s’han tractat “d’amics”. El nou conseller ha estat condescendent amb el conseller sortint amb un “ha estat dur, molt dur, en sóc plenament conscient però has fet molt bona feina”.

Elena ha assegurat que aquesta conselleria “és justament el lloc on volia estar”. “És el lloc on més es treballa pels serveis públics i pels més vulnerables, perquè tots en algun moment de la vida som vulnerables”, ha assegurat. Per això, ha afirmat que és un privilegi i “un honor” poder dirigir aquesta conselleria. “Arribo allà on vull ser. Estic molt i molt honorat i satisfet”, ha resumit.

Per la seva banda, Sàmper ha albirat que Elena serà “un brillant i gran conseller” i li ha expressat la seva “confiança plena”. El conseller sortint ha definit desenvolpuar el lloc de conseller com un “honor”. “Vaig entrar molt content i me’n vaig igual de content”, ha manifestat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselmo a maig 26, 2021 | 18:08
    Anselmo maig 26, 2021 | 18:08
    Si si , se'n va molt content diu com si no hagués plorar des de el moment que li van dir . A més amb aquesta mascareta del "Silencio de los corderos" que porta dona certa por

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa