El Suprem protegeix Iglesias d’una querella de Villarejo

La Sala II considera que no hi ha delicte d’acusació i denúncia falsa

Finalment, la Sala II de l’Tribunal Suprem ha rebutjat admetre a tràmit la querella presentada pel comissari jubilat, i ara ingressat, José Manuel Villarejo contra el vicepresident del govern espanyol Pablo Iglesias i la diputada d’Unides Podem Glòria Elizo. Els magistrats consideren que no hi ha prou base per instruir una causa per delictes d’acusació i denúncia falsa.

Els fets es remunten al passat mes d’octubre quan Villarejo va registrar una querella contra Iglesias,  la seva ex-assessora Dina Bousselham i els membres de l’equip jurídic de Podem, l’excoordinadora Glòria Elizo i l’advocada Marta Flor. Villarejo els acusava d’un delicte de denúncia falsa en el denominat cas Dina. Un cas sobre les dades i arxius així com xats del mòbil de Bousselham. 

Segons el comissari, Iglesias hauria instrumentalitzat el cas i la investigació per treure’n rèdit polític a través d’apuntar al comissari. Els magistrats en la seva interlocutòria recorden que el passat 27 de gener ja van tornar a l’Audiència Nacional la instrucció del cas perquè no veien prou indicis per investigar Iglesias. “Els fets estan plens de valoracions que no tenen suport indiciari exigible”, conclouen els magistrats. 

Comentaris

  Abril Pasqual 05/02/2021 10:20 am
  El Suprem COMPRA en pablo Iglesias per tenir-lo a favor a l'hora de renovar els càrrecs del PD, oi?
  Ramon 03/02/2021 11:53 pm
  A sota diuen que hem de comptar amb ERC. Jo crec que amb l'actual ERC no s'hi pot comptar per a res. Per anar bé, ERC hauria de desaparèixer. Per moltes raons. Però deixem-ho en què hauria de canviar. I perquè canviï és necessari que ara es foti una patacada de campionat.
  fat boy 03/02/2021 7:00 pm
  "It's good to be the king" (Mel Brooks).
  Jan-Lluc 03/02/2021 5:28 pm
  Ens cal la independència, no ho guaiteu encara ? Menys col·laboracionisme i quintacolumnisme i més fer per la independència. Els espanyolistes que ataquen ERC o Junts per Catalunya, ho fan perquè saben que sense ERC o sense Junts per Catalunya i altres llistes independentistes... no hi haurà independència.
  Tano 03/02/2021 4:03 pm
  Que pretén la suprema de lluç?
  en fi 03/02/2021 2:47 pm
  definitivament el iglesias, forma part del poder del todo atado y bien atado
  44
  33
  Respon

Nou comentari