El Suprem es treu de sobre la causa contra Iglesias pel cas Dina i renya l’Audiència Nacional

La Sala II torna les actuacions al Jutjat per tal que exhaureixi la investigació

Cap avall. Així ho ha dedicit la sala II del Tribunal Suprem. que ha declarat l’arxiu de la causa contra el vicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias pel cas Dina. Els magistrats han acordat remetre el sumari a l’Audiència Naciona per tal que completi la investigació i si, quan hagi acabat, veu prou indicis, el comminen a què presenti una “nova exposició raonada” contra Iglesias, que recorden és aforat. 

La interlocutòria, escrita pel magistrat Andrés Palomo del Arco, analitza els motius que el magistrat instructor del Jutjat Central número 6, Manuel García Castellón, va exposar per argüir que Iglesias hauria comès un delicte de descobriment i revelació de secrets, danys informàtics i denúncia falsa. Tot pel suposat robatori d’una assessora de Podemos,  Dina Bousselham, el novembre de 2015. De fet, la sala penal comparteix l’opinió am Fiscalia que trobava fora de lloc portar el cas al Suprem quan no s’ha practicat prova concloent. 

Més informació en breu 

Comentaris

    Nomar 27/01/2021 8:40 pm
    És lògic. A Iglesias no el consideren una amenaça a la unitat d'Espanya i doncs no els cal donar-li corda, afinar-ne res ni que Tacito en faci cap mena d'informes ni d'atestats. Per això solament li han volgut donar un toc amb el presumpte cas Dina, per "rojo y masson".
    Ramon 27/01/2021 4:02 pm
    Sou una vergonya.

Nou comentari