El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El sindicat independentista munta secció a la SEAT
  • CA

Finalment, una passa de gegant en una empresa industrial emblemàtica, la SEAT. A través d’un vídeo, la Intersindical s’ha presentat en societat amb un recull de diverses propostes per millorar les condicions dels treballadors de l’empresa automobilística. El sindicat que ha anat creixent en diversos sectors ha reforçat amb la creació de la secció sindical a la SEAT el desembarcament en una de les zones més industrialitzades del país, el Baix Llobregat. Aquesta secció està integrada per empleats de l’empresa i membres de la representació territorial del sindicat al Baix Llobregat i l’Hospitalet.

L’objectiu de la secció és començar la feina i presentar-se a les eleccions sindicals del 2023 i poder obtenir representació, en una empresa monopolitzada pels grans sindicats d’obediència més estatal. Fonts del sindicat, anuncien que la previsió s’encara al setembre per “realitzar més accions, tant presencials com a través de les xarxes socials, per tal que les seves propostes arribin a més persones i que més treballadors i treballadores s’incorporin a la secció sindical”.

Banderes de la Intersindical-CSC i una estelada
Banderes de la Intersindical-CSC i una estelada


Marta Molina, portaveu i coordinadora de la Intersindical al Baix Llobregat i l’Hospitalet, ha lloat la feina que s’ha fet fins ara amb el grup de persones que ha estat treballant aquesta propera incursió del sindical a la SEAT, i ha assegurat que “tenen molt bones sensacions amb la repercussió de la publicació d’aquest vídeo i amb les accions previstes de cara el nou curs”.

En el catàleg de les previsions, el sindicat inclou la “renovació de la plantilla a través de prejubilacions i altres mecanismes afavoridors pels treballadors”; “la incorporació del personal extern que treballa igual que el personal propi”; més transparència en la negociació de conveni, apostar per noves línies productives i el gran objectiu de la conciliació laboral, aplicació del permís menstrual, millores de seguretat i un “millor repartiment de la feina entre el personal més gran i els joves”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 15, 2021 | 13:31
    Anònim juliol 15, 2021 | 13:31
    Molt bé i molta feina.
  2. Icona del comentari de: Ona a juliol 15, 2021 | 14:54
    Ona juliol 15, 2021 | 14:54
    Gràcies. És una bona notícia però caldrà picar pedra, que els altres juguen brut i tenen l’ajuda de Mordor.
  3. Icona del comentari de: Miki a juliol 15, 2021 | 20:18
    Miki juliol 15, 2021 | 20:18
    Ja seria hora, SEAT sempre ha sigut un feu molt espanyolista, i els grans sindicats, son anti Catalans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa