El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El jutge decreta presó sense fiança per a Jordi Sumarroca
  • CA

El jutge ha decretat presó sense fiança per a Jordi Sumarroca. La Guàrdia Civil va detenir aquest dijous l’empresari català, fill del fundador de CDC, en una operació desplegada a Tarragona i dirigida per la Fiscalia Anticorrupció, l’anomenat cas Torredembarra. També van ser detinguts la seva cosina Susana i el seu oncle Joaquim.

Jordi Sumarroca és l’únic dels cinc detinguts per a qui el jutge del cas ha ordenat aquesta mesura, ja que la seva cosina Suasanna i el seu oncle Joaquim han quedat en llibertat amb càrrecs. D’aquesta manera el jutge ha adoptat la mateixa mesura per a l’exalcalde de CDC de la localitat, Daniel Masagué, malgrat la petició de la Fiscalia Anticorrupció que li fos imposada una fiança de 15.000 euros.

Sumarroca és conseller delegat de Teyco i se l’acusa dels delictes de suborns i suborns vinculats. L’empresari estava imputat des del juliol del 2014 per un presumpte delicte contra l’administració pública pel qual també estan imputats l’alcalde i sis regidors de Torredembarra. De fet, el ja exalcalde, David Masagué, també ha estat detingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa