El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El CNP, al PP: “La convivència a Catalunya ha millorat sense vostès”
  • CA

El director de la policia espanyola, Francisco Pardo, ha assegurat que “la convivència a Catalunya ha millorat notablement” des que el Partit Popular va sortir del govern espanyol. En una resposta a una pregunta de la diputada del PP Ana Vázquez a la comissió d’Interior del Congrés dels Diputats, Pardo el líder del CNP ha condemnat “qualsevol assetjament a qualsevol ciutadà sigui a Catalunya o a Madrid”.

Pardo també ha condemnat qualsevol atac a un membre d’un altre cos policial que no sigui el CNP, i ha insistit que la seguretat a l’Estat espanyol està “atesa amb el normal funcionament de les institucions i l’estat de dret“. Per altra banda, ha opinat que la policia espanyola “està fent una gran feina a Catalunya”, a més de subratllar que en els darrers tres anys “s’ha restablert la relació policial amb els Mossos d’Esquadra, que estava trencada”. També ha dit que a Catalunya s’ha incrementat en un 23,6% el nombre d’efectius.

Francisco Pardo ha lamentat durant la seva intervenció al Congrés dels Diputats que el PP es comporti com a “incendiaris” i que dubti davant la promesa que aquest cos policial espanyol continuï a la comissaria de Via Laietana de Barcelona. “La senyora Ayuso els està descentrant a tots vostès; tornin al centre“, ha opinat el director general de la policia espanyola per defensar que ja va deixar clar que no tenen pensat abandonar aquest edifici que es troba al centre de la capital catalana.

La portaveu d’Interior del PP, Ana Vázquez, li ha preguntat concretament pel pacte del govern espanyol amb Esquerra per tirar endavant els Pressupostos Generals de l’Estat pel 2022, i li ha recordat que Esquerra Republicana vol que la comissaria es converteixi en un lloc de memòria democràtica. Pardo li ha contestat que no volia entrar en polèmiques. “El tema està prou clar“, ha afegit, a més de lamentar que el PP vulgui sempre entrar en el “raca-raca”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a desembre 16, 2021 | 18:08
    Tano desembre 16, 2021 | 18:08
    Fra Casado te convendría escuchar al Sr. Francisco Pardo. Tu asquerosa chulería no te conduce a nada óptimo, sino todo lo contrario.
  2. Icona del comentari de: Anònim a desembre 16, 2021 | 18:30
    Anònim desembre 16, 2021 | 18:30
    Sempre podem comptar amb el PP per fer més independentistes
  3. Icona del comentari de: JordiP a desembre 17, 2021 | 11:08
    JordiP desembre 17, 2021 | 11:08
    Un augment del 23%?? I què competències assumeix aquest nou contingent de forces de la PN? És per millor controlar els independentistes radicals??? En quin país vivim??
  4. Icona del comentari de: JordiP a desembre 17, 2021 | 11:14
    JordiP desembre 17, 2021 | 11:14
    La convivència a Caalunya, estimat senyor, no ha perdut punts mai. Sempre ha estat més que suficient. El que passa, estimat senyor, és que C's i PP han intentat alterar-la a base de brutals, descompasats i agres crits. Per això, reduït el PP a un sol parlamentari (els altres són transmigrats per les darreres eleccions i no militavem al partit) i estant C's al caire de la seva definitiva i total desaparició, no disposen de tant temps ni tants diners com per a mantenir una activitat anticonvivencial que tingui la mateixa presència als mitjans. Vet aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa