Dimiteix una vicerectora de la UPC per animar a cremar contenidors

Núria Pla ha presentat aquest dilluns la seva renúncia al càrrec després d'una piulada on animava a cremar contenidors i col·lapsar l'aeroport

La vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de l’Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Núria Pla, ha presentat aquest dilluns la seva renúncia al càrrec després d’una piulada on animava a cremar contenidors i col·lapsar l’aeroport. “Ganes de foc, de contenidors cremats i d’aeroport col·lapsat!”, assegura a una piulada feta durant la Diada des del seu compte personal de Twitter.

La dimissió ha estat acceptada pel rector de la universitat, Daniel Crespo, que ha explicat que la vicerectora ha presentat la seva renúncia per “evitar les interpretacions” de la piulada que “puguin afectar la institució”. La UPC, assegura, és plural i diversa, i “treballa per a la construcció d’una societat més lliure, democràtica, justa i cohesionada”. Crespo considera que la dimissió de Pla és un “acte de generositat” cap a la universitat i li agraeix la feina feta durant els mesos de campanya. Crespo va ser escollit rector de la universitat el passat 28 de maig, pel que aquest és el seu primer curs al capdavant de l’UPC.

El perfil de la vicerectora de Qualitat i Política Lingüística, Núria Pla, ha desaparegut de Twitter, on aquest Onze de Setembre va fer el tuit que l’ha portat a dimitir del seu càrrec per l’allau de respostes que va tenir.

Alguns usuaris han respos a l’anunci de Crespo defensant el tuit polèmic, en assegurar que s’ha tret de context. Altres, en canvi, celebren que “segueixi existint cert seny a l’àmbit universitari català”. “Quan treballes a una empresa o institució les teves opinions públiques tenen afectacions”, assegura una usuària. Alguns usuaris amb banderes d’Espanya als seus perfils insten el rector a fer el mateix que la seva companya i dimitir. Consideren que “poques interpretacions” es poden fer de la piulada de la vicerectora, pel que consideren que el missatge de Crespo “no té sentit”. “Què vol que interpretem, que envia la gent a fer-se abraçades i petons”, etziba un dels usuaris de Twitter que han respos a la piulada del rector de l’UPC en què anuncia la renúncia de la vicerectora.

Comentaris

  Claro claro 13/09/2021 5:17 pm
  Claro hombre lo entiendo señor rector! Podría usted decirle a la vicerrectora que a mi también me entra ganas de quemar su casa con ella dentro?... Pero no me mal intérprete... Esto va a degenerar y estamos cerca, cuando todo reviente iremos por toda esta gente y la expulsaremos de Cataluña por incitar al conflicto! Hay que controlar el cultivo de grocnyordos en las escuelas y universidades, es un nido de serpientes!
  Doctor Strangelove 13/09/2021 5:36 pm
  Mireu a google: Núria pla futur, i veure el currículum de la senyora, 16 articles en revistes! Això ho té avui en dia qualsevol jove investigador, i la senyora ja està bastant "granadeta", però és clar, a la UPC sembla que ho volen tot! Res, funcionaris espanyols que es volen carregar Espanya, com la tal Palurdie! Realment la coherència la tenen més avall de l'ós de l'alegria! Dit això, si vol anar a cremar contenidors que hi vagi ella, a veure que li diran els mossos! Doc.
  ton c. 13/09/2021 7:34 pm
  als del a por ellos, els varen condecorar....
  Grandísima hija puta; predica con el ejemplo y quemate a lo bonzo. 13/09/2021 7:36 pm
  Y el Sr. Rector, encima agradeciéndole el " trabajo realizado", menudo inmoral.
  Grandísima hija puta; predica con el ejemplo y quémate a lo bonzo. 13/09/2021 7:37 pm
  Y el Sr. Rector, encima agradeciéndole el " trabajo realizado", menudo inmoral..
  Ricard 13/09/2021 7:49 pm
  No veig cap raó per no muntar un merder als ocupants castellanistes. La crida feta per la dimissionària és del tot raonable i, fins i tot, necessària. La moderació és lluitar pel la llibertat. El radicalisme és el dels castellans mantenint, violentament sempre que cal, el seu status de privilegiats en una societat que no els vol al seu país.
  Xenofobia 13/09/2021 8:16 pm
  Una xenófoba menos en las instituciones. Bien.
  No n’hi ha per tant.. 13/09/2021 10:55 pm
  Pixeu fora de test

Nou comentari