David Madí: “L’operació Catalunya és com els GAL però sense matar-nos”

L’exsecretari de Comunicació de Convergència Democràtica de Catalunya, David Madí, ha assegurat aquest dimarts que l’operació Catalunya és “l’equivalent dels GAL amb el detall de no matar-nos“. Ho ha dit en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, ara que se celebra un any que la Guàrdia Civil va detenir empresaris independentistes en l’operació Volhov. Ell va ser un dels detinguts d’aquesta operació.

Segons Madí, ell ja fa anys que té “el dubtós honor de formar part de la llista negra de l’Estat espanyol“, però ha assegurat que això no feia que esperés que l’investiguessin en una operació d’aquest tipus. Ha afirmat que quan va poder llegir la interlocutòria li va agafar “un atac de riure”, tot i que cap sorpresa: “Jo ja tinc mili i sé com funciona l’Estat amb aquestes coses”.

Per altra banda, Madí ha assegurat que “l’Estat espanyol està ple de Villarejos“. S’ha referit a totes aquelles persones que són funcionaris amb poder i que s’excedeixen de les seves funcions, i ha mencionat “la policia, els jutjats i Hisenda”, entre d’altres. És per això que ha opinat que “seria una mesura democràtica importantíssima crear una llei d’abús de funcionari públic”. “Perquè actuen amb impunitat i els perjudicis que causen no tenen conseqüència”, ha dit. Ha posat també com exemple el cas de l’expresident del Barça Sandro Rosell, que va passar dos anys tancat a la presó per posteriorment ser absolt. “No pot ser que a aquest jutge no li passi res“, ha etzibat.

Segons Madí, allò que l’Estat espanyol ha utilitzat per acusar-lo de pertànyer a la cúpula del Tsunami Democràtic són unes escoltes de converses amb el seu fill de 16 anys quan anaven en cotxe. El menor li hauria preguntat qui dirigia aquesta plataforma, i ell hauria respost que “Déu Nostre Senyor“, motiu pel qual haurien considerat que s’estava referint a ell mateix. També perquè hauria respost afirmativament quan el seu fill li va preguntar si hi hauria enrenou al Barça-Madrid en el qual Tsunami havia promès una acció important.

Comentaris

  Ricard Octubre 26, 2021 | 12:03
  Perdó per l'opinió personal: No m'agrada la comparació amb els bascos. I és que els castellanistes han estat tan salvatges amb gent demòcrata i pacífica que la comparació és especialment odiosa. No ens podem comparar amb els bascos mai de la vida, perquè fent-ho ens arrenglem amb gent que no té res a veure amb nosaltres i la nostra manera de fer, els bascos, i amb criminals que tampoc, els castellanistes. Dit això el senyor Madí, com a català que és, sempre serà agredit pels castellanistes, sempre. I, evidentment, els castellanistes si poden sempre el tractaran pitjor que a qualsevol basc, encara que el basc hagi matat una dotzena de policies castellans. Els és atàvic.
  Gonzalo Octubre 26, 2021 | 12:47
  Sois vosotros solitos los que os equiparais a los terroristas.
   I la teva mare que? Octubre 26, 2021 | 21:16
   Eh?
  Tano Octubre 26, 2021 | 16:56
  Quanta raó que tens Madí
  L'OBSERVADOR ASTORAT Octubre 26, 2021 | 18:15
  Madí: No donis idees ! Recorda al "sheriff" Rubalcaba, quan va dir " Ñ pagará ............". Aquesta "tropa" farà el que calgui per aturar-vos. Te la "carta blanca" del Deep State Ñ ( Legislatiu, Executiu i POLICIAL)
  Luisnomeacuerdo Octubre 26, 2021 | 23:41
  Hay que luchar contra los fascistas independentistas con todas las herramientas que tiene el estado a a alcance. Estos ya no vuelven a hacer más el tonto , al tiempo .

Nou comentari