Cs s’apunta amb Vox i Somatemps a la protesta ultra de Barcelona contra els indults

Sota el títol 'Si salen, salimos', anirà de la plaça Artós a la delegació del govern espanyol

Sense dissimular. Si els preocupava poc compartir protesta a la plaça de Colón de Madrid abans de l’aprovació dels indults, encara els fa menys angúnia apuntar-se a la manifestació ultra d’aquest dimarts amb sortida des de la tarda a la plaça Artós de Barcelona, escenari habitual de les concentracions més radicals. Cs ha anunciat que els diputats Nacho Martín Blanco i Anna Grau seran avui en el “pasacalles” convocat per diversos grups ultraespanyolistes i al qual també hi aniran Vox i Sompatemps, tots dos d’extrema dreta. Ho ha comunicat Martín Blanco en un tuit.

També Vox ha anunciat la seva participació en la manifestació, que anirà de la plaça Artós a la delegació del govern espanyol, al carrer Mallorca. La protesta porta per títol Si salen, salimos.

A Somatemps encara se li ha acudit un altre joc de paraules: la protesta serà contra el govern “indultraïdor” de Pedro Sánchez.

Comentaris

  GAVANENC 22/06/2021 6:07 pm
  Després que hagin passat, que les máquines de desinfectar passin per els mateixos llocs per treure l'olor a merda i ranci....
  RAMON A 22/06/2021 6:17 pm
  Ja surten les rates de les clavagueres.
  Guaita-que-fan-ara 22/06/2021 6:22 pm
  Epppppppp!!!!!!!!!!!! i tots amb el braç ben enlaire i cantant el cara al sol, tal com manen els canons d'aquesta genteta
  Ramon 22/06/2021 6:34 pm
  Ah, caram, així doncs els socis a Barcelona de la Comuna Pudent, el PSC i de facto d'ERC també són "ultres"? El partit que la jugada li ha sortit malament però que pretenia formar govern autonòmic murcià, madrileny, castellano-lleonès i si haguessin pogut andalús amb els sociates també són "ultres"? De fet reconec que millor dir-ne "ultra" que "ultradreta". Ja és un avenç. Però seria millor aclarir que l'ultra és d'ultraespanyolista, o ultraespanyol. Però de totes formes continuaria sent fer-li el joc al tripartit. Donar tanta cobertura a aquestes protestes retrolegitima els sociates. És el que fa per exemple la televisió del tripartit. El que hauria de fer un mitjà realment sobiranista és remarcar que els sociates s'han vists obligats davant l'hòstia cantada que els fotria Europa. Així poden garlar que són "generosos". Un mitjà realment sobiranista mai no els faria el joc. Per cert, dels màsters de la vicepresidenta espanyola, ni paraula com de costum amb tota la porqueria de sociates i pudents, oi?
  A l'aguait 22/06/2021 6:52 pm
  Aquesta colla pensen enfrontar-se al Cosell d'Europa ? Seriosament, volen fer "canelo" o volen quedar en calçotets sense rumiar que poden congelar els fons europeus. No tenen ni sentit del ridícul aquests desgraciats ?
  D'on no n'hi ha no en raja 22/06/2021 8:15 pm
  Del facha martin blanco i de la ana deGRAUdada no s'esperava menys, d'aquest parell de fasc'stas

Nou comentari