Casado promet a Catalunya el “delicte de rebel·lió impròpia”

Promet acabar amb la immersió, el Diplocat i la "propaganda pública de TV3 i CatRàdio"

Més pal i, la pastanaga, ni mostrar-la. Aquest és el pla del líder del PP, Pablo Casado, que aquest migdia ha presentat a Barcelona, en un acte a l’Hospital de Sant Pau envoltat de la biosfera unionista més dura. El president popular ha presentat un projecte per a Catalunya basat en més Codi Penal i en liquidar elements propis de la Catalunya contemporània com la immersió o TV3. Davant un reduït auditori de fidels populars a Catalunya i amb els representants de les entitats espanyolistes més dures com Societat Civil Catalana o Fundació Joan Boscà, Casado ha proposat sis mesures basades en reformar el codi penal per castigar els protagonistes o els impulsors del Procés.

Així el líder del PP ha ofert sis punts pel “retrobament” amb Catalunya. En primer terme, s’ha compromès a què quan arribi al govern d’Espanya “no escatimar esforços per fer complir la llei i recuperar la llibertat a Catalunya. La llista inclou “recuperar el delicte de referèndum il·legal que va derogar José Luis Rodríguez Zapatero que va evitar el pla Ibarretxe”. També addueix prohibir els indults pels delictes de sedició i rebel·lió.

Un dels punts estrella és crear el delicte de rebel·lió impròpia -sense violència- que s’assimili al d’altra traïció d’altres països europeus com França, Alemanya i Itàlia per “prevenir atacs a la sobirania nacional i a la unitat”. En aquesta línia proposa suprimir el Diplocat i l’acció exterior independentista modificar la llei de l’audiovisual per acabar “amb la propaganda pública de Tv3 i Catalunya Ràdio” i acabar amb la immersió i l’adoctrinament i garantir l’elecció de l’ensenyament en català o castellà a través d’una modificació de la Llei d’Educació amb la creació d’un “MIR educatiu per seleccionar el professorat” igual per a tot Espanya. Segons Casado, aquestes promeses “són les mateixes que va prometre Pedro Sánchez en la campanya electoral”.

Més enllà del codi penal, el president del PP també ha defensat abaixar impostos i supressió dels impostos de patrimoni i successions; i reduir legislació i les traves. També s’ha compromès en una modificació del finançament autonòmic i les infraestructures a Rodalies, Hermitage, El Prat o l’aeroport de Girona i lluita contra les ocupacions. També ha anunciat “seguretat jurídica” per retornar les empreses que van canviar de domicili fiscal durant l’octubre de 2017. Un pla que ha contraposat amb el del PSOE que segons Casado és “la impunitat per als delinqüents i una taula per a l’autodeterminació i l’amnistia”.

Comentaris

  Veterà antifranquista. 31/08/2021 3:24 pm
  Ja sabem el què ens espera, nois. Perquè en Pedro Sánchez li farà costat amb entusiasme. I nosantres tirant-nos els plats pel cap.......
  Kiko 31/08/2021 3:31 pm
  Algun dia el PP governara de nou Espanya, amb ajuda de VOX segurament, quan ilegalitzin ERC ja no quedara ningu al carrer per ajudarlos, gracies per desmobilitzar la gent tornant a l'autonomisme, i creueu els dits per a que no extraditin cap exiliat perque no els donaran cap indult veient la covardia del govern catala, i la renuncia a la lluita, faran el que vulguin.
  X2 31/08/2021 3:38 pm
  Fora gentussa
  Borinot 31/08/2021 3:46 pm
  El pablo tarado el fraCasado, només fa que certificar que és un franquista de socarrel. Com es pot ser tan mal nascut, sa mare és una santa, però a ell el van parir al valle de l'ós caidos
  No cola 31/08/2021 4:05 pm
  Discurs de un desesperat residual a Catalunya, Q te por de desaparéixer del tot.
  ton c. 31/08/2021 4:10 pm
  si senyor i com deia aquell y un par de huevos duros, perque dels altres no en te.
  Queee 31/08/2021 4:15 pm
  Sort que un mitja merda com aquest el que pugiui prometre no es que s¡ho endugui l'aire no es que no serveig ni per inflar un globus.
  Victor 31/08/2021 4:28 pm
  Delicte de "rebelió impròpia" : quina diferència hi ha entre això i aplicar la Sharia ?
  RAMON A 31/08/2021 5:02 pm
  Suposo que aixo sera si vens acompanyat dels sicaris i mercenaris borbonics comandats per la marquesa
  Encontes de crear odi.... 31/08/2021 5:12 pm
  Aquests estafadors de masters, no deurien ser a la presó?
   uno que vive en Tabarnia 31/08/2021 8:36 pm
   els lladres al àis de Ñ solen viure millor que els honrrats, el Emerit, el seu fill i family, el Conde, el bocacharco de Rajoy, el asesi del Felipe, etc, etc etc
  rd 31/08/2021 6:05 pm
  si això es tot el que tenen podem estar tranquils..
  Fran BCN 31/08/2021 6:47 pm
  Provocarà mes merder social i al.carrer, felicitats home,
  JordiP 31/08/2021 6:52 pm
  ¡Casado, Casado, Casado! ¡Viva Casado! ¡Arriba España! Volverán banderas victoriosas al signo alegre de la paz ... ¡Ah! Vuelven los viejos tiempos. ¡Qué ilusión! ¡El NO-DO! ¡Lola Flores! ¡Perico Chicote! ¡Santiago Bernabeu! ¡Camino, Puerta y El Viti! ¡El Frente de Juventudes! ¡Los hermanos Creix! ¡Ah! ¿Qué nostalgia, ¿verdad? (Asegureu-vos de la vigència del vostre passaport)
  Tano 31/08/2021 7:39 pm
  Para mi puedes ir a tomar pol saco, inútil.
  keteden 02/09/2021 7:35 pm
  Peró hi havia algú escoltant aquest tarat?.

Nou comentari