Benvinguda a casa, Meritxell

Rebuda popular a l'exconsellera a la seva vila natal, Vallfogona de Balaguer

Rebuda popular i sentida. Fins i tot, la Cinta li ha portat unes sabatilles de ganxet de color groc. Així s’ha trobat Meritxell Serret, la seva vila natal, Vallfogona de Balaguer, en la seva arribada després de tres anys confinada a Brussel·les arran de la causa judicial contra el Procés que l’ha condemnada a tres anys d’exili.

L’exconsellera i també ex-exiliada ha arribat a quarts de set escortada per centenars de veïns que s’han aplegat davant de casa seva. Moments abans, la seva mare ha sortit al balcó plorosa i ha agraït la presència dels companys. Mentrestant han arribat les autoritats polítiques i civils. De fet, de membres del Govern i el Parlament, curiosament només d’ERC, de JxcCAT eren càrrecs territorials. Així el vicepresident en funcions, Pere Aragonès, els consellers Bernat Solé, Chackir El Homrari i Teresa Jordà, el futur expresident del Parlament, Roger Torrent, així com el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri i el portaveu de l’ANC, Adrià Alsina. Especialment emotiu ha estat el selfie que s’ha fet amb membres del seu equip d’Agricultura.

Serret s’ha mostrat emocionada i ha repartit abraçades i petons al llarg del seu trajecte fins a casa. En les seves breus paraules des del balcó on ha retirat la pancarta que reclamava la seva llibertat, ha mostrat la seva solidaritat amb la resta de membres de l’exili. En la mateixa línia ha assegurat que “continuarà la lluita” que ha mantingut durant els darrers anys en pro del dret de l’autodeterminació. “Visca vosaltres!”, ha exclamat en agraïment a l’espera. Ha estat el vespre de les abraçades, la força de l’exili ha superat les prevencions de la COVID.

Les sabatilles de ganxet que li ha fet la Cinta per la Meritxell/QS

Comentaris

  Va fugir, però de la justícia espanyola... 11/03/2021 11:38 pm
  Perquè hi va haver altres països que no van reconèixer delictes? Doncs perquè aquí la justícia està podrida desde l’any 1939, i fins que no fem net continuarà fen podor. Separata! Criden alguns... doncs si, amb aquestes condicions, si!
  Gonzalo 11/03/2021 8:09 pm
  Muy bien.... Vuelta al redil.... Muy bien...... Así sois los laZis..... Mucho chiu-chiu.... pero luego... agachar la cabecita..... Muy bien.....
  👁 11/03/2021 7:59 pm
  Ja sabem a canvi de que el suport d ERC al gobierno?
   Si noi, 12/03/2021 10:53 am
   recordo quan el corruptgent Costa pactava amb Colon'os per evitar una foto del MHP Torrent... Tens memòria selectiva com a bon corruptgent processista xap enlloc?
    El suport a'ERC al gobierno 12/03/2021 2:57 pm
    Va servir per fer seure la monarquia bananera a una taula per parlar de TOT. Després, el pallasso poc honorable Torra va tenir un atac de banyes per no haver-ho aconseguit ell i la va boicotejar fins fer-la desapareixer. Oi que'ns volies recordar això?
  Pajaritu 11/03/2021 7:58 pm
  "Benvinguda a casa, Meritxell". Ondiá... que ha arribat ya a Lledoners? ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !
   Pajaritutu 12/03/2021 9:04 pm
   Lledoners no és de dones, tros de sabatot, hau ves a pastar fang.
   Apaña y vamono quillo 12/03/2021 1:26 am
   Continueu amb la repressió presons i exilis contra els catalans i nosaltres guanyarem amb vots ,de la justícia española s en foten a tota Europa
   Lleida 12/03/2021 12:03 am
   Escriu bé home.
  Ramon 11/03/2021 7:53 pm
  Espanya frisa i malda per fer-nis vitar ERC. I a mi em sembla completament lògic.
   Si noi, 12/03/2021 3:01 pm
   dóna-li records al teu cap, Tácito o el lladregot Pujol...

Nou comentari