Ayuso fa un pas al costat i promet suport a Casado

"El meu projecte sempre ha estat el teu", ha dit la presidenta madrilenya a la convenció del PP a València

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha fet aquest dissabte un pas al costat deixant “clar” que no aspira a capitanejar el PP i substituir Pablo Casado. En un discurs preparat a la convenció del PP que s’ha celebrar a València, la dirigient popular ha afirmat que volia així frenar “l’infern político-mediàtic” que segons ha manifestat la rodeja d’enà que va dir que volia presidir el PP de la Comunitat, informa l’agència ACN.

“Avui et vull deixar clar que tinc meridianament clar que sé on està el meu lloc, i sé que el meu lloc és Madrid i que donaré el millor per Madrid, perquè Madrid és Espanya i perquè necessitem que tu siguis el president del govern”, ha dit Ayuso. Les paraules de la presidenta madrilenya han estat rebudes amb una ovació a la convenció del PP, i també amb un gest d’aprovació per part de Casado, que minuts abanshavia estat caçat per les càmeres aparentment evitant amb la mà que l’expresident mexicà Felipe Calderón s’aixequés per participar de l’enaltiment a la líder de Madrid.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, ha recordat que Casado va comptar amb ella fa 16 anys Casado quan va liderar les joventuts del PP, i temps després va fer el mateix com a portaveu del partit, i després quan va guanyar les primàries. “Després em va donar la major oportunitat política de la meva vida” que és “presidir la Comunitat de Madrid” i “la meva sortida i la meva meta política”, ha dit.

Seguint amb el seu guió, ha volgut acabar el discurs prometent que “el meu projecte sempre ha estat el teu” perquè “tot el que hem fet a la Comunitat de Madrid no té sentit sense el govern d’Espanya”. “Perquè Madrid segueixi creixent és fonamental que facis un pas endavant i arribis a Moncloa”, ha dit, perquè “la vida va d’eleccions, i aquí hem d’elegir entre socialisme i progrés, entre socialisme o llibertat, o entre Sánchez i Casado”.

Comentaris

    No cola 02/10/2021 7:50 pm
    Tranquil, ja t'apunyalare un altre estona.
    Doctor Strangelove 02/10/2021 10:17 pm
    Tan de bo tinguéssim una presidenta així a Catalunya! Doc.

Nou comentari