Arxivada la investigació sobre les cartes amb bales que van rebre Iglesias i Marlaska

La directora de la Guàrdia Civil també va rebre un sobre amb un cartutx i una nota amenaçadora dins

El Jutjat d’Instrucció Número 3 de Madrid ha decidit arxivar provisionalment la investigació sobre les cartes amenaçadores rebudes en el marc de la campanya electoral del 4-M a Madrid pel llavors candidat de Podemos, Pablo Iglesias, el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska i la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez. La decisió arriba en no poder identificar a l’autor de les missives.

El passat 22 d’abril, es va saber que Iglesias, Grande-Marlaska i Gámez havien rebut cadascun d’ells una carta sense remitent que contenia un missatge amenaçador i bales. Les d’Iglesias i Grande-Marlaska van arribar al Ministeri d’Interior. La destinada al líder de Podemos contenia dues bales del fusell tipus Ceme i un missatge: “Has deixat morir als nostres pares i avis. La teva dona, els teus pares i tu esteu sentenciats a la pena capital. El teu temps s’esgota”.

El sobre enviat al ministre d’Interior tenia dins dos cartutxos sense percutir del calibre 7,62×51 i un escrit que deia textualment: “Tens 10 dies per a dimitir. El temps de riure’t de nosaltres s’ha acabat. Policia Nacional, Guàrdia Civil. El temps el tens en contra”.

La directora de la Guàrdia Civil, per part seva, va rebre la carta a la secretaria del seu despatx, amb un cartutx del calibre de 7,62 mm i una altra nota amenaçadora dins.

Posteriorment, la ministra d’Indústria, Turisme i Comerç, Reyes Maroto, va rebre en la seu del seu ministeri un altre sobre amb una navalla tacada de vermell. En aquest cas, el remitent ha estat identificat com un veí d’El Escorial amb un problema de salut mental que ha enviat altres cartes amenaçadores, entre altres, a l’Ambaixada de Turquia.

Comentaris

  L'OBSERVADOR ASTORAT 20/07/2021 3:51 pm
  ÉS METAFÍSICAMENT IMPOSSIBLE QUE L'ESTAT-CLAVEGUERA Ñ, HEREU I CONTINUADOR D'UN ESTAT GENOCIDA-FEIXISTA, PUGUI INVESTIGAR I/O JUTJAR LES SEVES INSTITUCIONS-CLAVEGUERA. ES UN CAS CLAR DE PLENA I TOTAL COINCIDÈNCIA DE "JUTGE I PART".
  Amill 20/07/2021 4:59 pm
  No es poden investigar a si mateixos, tindrem que demanar ajuda als del C.S.I.
  miquel puigpelat 20/07/2021 5:15 pm
  Lògic!!!!!!. L'extrema dreta te impunitat amparada per la justícia espanyola
  Gonzalo 20/07/2021 6:27 pm
  CoÑo que no estan inplicaos laZis independentistas y encima iva dirigida a comunistas, eso no nos interesa pa nada investigar ni echarle un vistazo para hacerle un atestado. !!!!!!!!!!!!!Es tacito!!!!!!!!!!!.

Nou comentari