Aragonès proposa als Comuns que s’abstinguin

Albiach tanca la porta l'acord

Teva meva amb “pirotècnia” inclosa. Així es pot descriure la batalla dialèctica entre el candidat d’ERC a presidir la Generalitat, Pere Aragonès, i la líder dels Comuns, Jessica Albiach, que han protagonitzat en la segona sessió del debat d’investidura celebrat aquest matí. Aragonès, a la vista de l’exposició de la cap de files dels colauistes al Parlament, els ha demanat que s’abstinguin en la votació de la investidura per tal d’anar articulant pactes parlamentaris. De fet, els ha recordat que ERC es va abstenir al Congrés just dos mesos després que Junqueras fos condemnat a 13 anys de presó per sedició. Ara bé, el candidat ha qualificat de “pirotècnia” el fet que els comuns hagin obert la porta a algun tipus d’acord. Albiach ha barrat el pas a l’abstenció i ha girat la truita acusant Aragonès i ERC de “sí fer pirotècnia com insistir que farien un Goven en solitari”.

Més informació aviat

Comentaris

  Aquesta és la realitat 21/05/2021 2:09 pm
  Una abstenció hagués significat un vot més intel·ligent, i això no es propi d'aquesta formació, que té una direcció amb poc nivell i amb poca visió del futur.
  Ramon 21/05/2021 1:23 pm
  En Comú Podem votarà com Colono's, com el PP i com Vox. Els molt miserables diran que és perquè en el Govern hi ha "els del tresparsent" Però el que quedarà és que voten el mateix que Colono's, el PP i Vox.
  amb comu no podem, i amb l'espadaler tampoc 21/05/2021 12:25 pm
  quina foto, tres vividors, la kejika albiach, el gallego i l'espadaler, l'espadaler, que per haver enterrat un partit polític històric, conjuntamnet amb el duran y lerida, deixant com a herència un gran forat negre econòmic, dels quals no sabe no contesta, només per això se li hauria de prohibir que representi la societat. Espadaler fora de la política, ets un vividor el gallego, a dia d'avui no ha fet res de bo a la vida, i el que s'ha limitat a fer és a xuclar els diners de la societat
  Lluny!! 21/05/2021 12:12 pm
  Amb la càrrega d'odi i espanyolisme que porten els Vulgars, sumat a les ganes de carregar-se Catalunya tal com estan fent amb Barcelona, que està quedant trinxada i arruïnada, aquests quan més lluny millor. Encara farien tornar el seu amic Manué Valls amb ells.

Nou comentari