Acció per la República expulsa un militant per reunir-se amb la líder d’Aliança Catalana

La direcció d’Acció per la República ha acordat suspendre de militància el president de Joves Junts, Anthony Sànchez, després que, a través d’una piulada a Twitter, el jove hagi difós una trobada amb la promotora i líder d’Aliança Catalana, la regidora d’aquesta formació a Ripoll, Sílvia Orriols. “Normalitzar l’extrema dreta és una forma de banalització que considerem una línia vermella”, ha indicat l’entitat també a través d’aquesta xarxa social per a justificar la seva decisió, que ha estat aplaudida per la majoria dels usuaris que hi han respost.

La mateixa Orriols ha reaccionat a la decisió d’Acció per la República amb una altra piulada en el mateix tuit del partit. La cap d’Aliança Catalana es pregunta: “De debò? Suspeneu de militància un noi per haver, a títol personal, mantingut una simple conversa amb mi? I preteneu que Catalunya s’empassi que la totalitària sóc jo?”.

El propi Sànchez ha respost a la decisió de suspendre-li la militància amb un fil a Twitter en què lamenta la “injusta suspensió” arran de la fotografia amb Orriols.

Comentaris

  Ricard Novembre 02, 2021 | 20:26
  Hi ha idiotes de que pensen que a Catalunya ens sobren els patriotes, mentre accepten com a mesells les agressions castellanes.
   Laura Novembre 03, 2021 | 09:20
   Totalment a favor d´Aliança Catalana i la Silvia Orriols! Em sembla increïble que aquells que formen part de Junts que pacten amb els feixistes espanyols anticatalans del 155 a la Diputació encara pretenguin donar lliçons anomenant ultradreta a independentistes que volen la llibertat de Catalunya i que si inplantarien el mandat de l´1-O i no com aquesta colla de covards. Endavant Anthony estem amb tu! Quina dictadura aquesta Acció per la República..
  Gonzalo Novembre 02, 2021 | 20:35
  Delicioso ver como las ratas se devoran entre ellas.
   Antifa Novembre 02, 2021 | 21:49
   Devoren ? Aquest capsot gonzalot no se n'assabenta de res. Es tracta de rebutjar a casa nostra d'arrel tot bri de feixisme, de populisme, de xenofòbia, de xovinisme, que espanyols com aquest impresentable representen i saben utilitzar i emmerdar quotidianament tant bé en els seus comentaris.
    Ja et mocarà ta iaia Novembre 03, 2021 | 09:20
    La més gran de les xenofòbies és renegar i assegurar-se l'extinció de la llengua i identitat autòctones en noms d'un progressisme esquerranós. A Catalunya això ja ho vam patir. Se'n diu Lerrouxisme.
   Que curtet ets gunçal! Novembre 03, 2021 | 09:09
   Només estan fent una purga, netejant de merda l’entitat.
    JxCaca Novembre 03, 2021 | 10:06
    La merda és la que es queda a dins, oi?
  Català Novembre 02, 2021 | 21:08
  Nois, crec què, aquest cop, l'heu ben pifiada; ara us heu creat un enemic. Vostre i nostre.
  Democràcia Novembre 02, 2021 | 21:53
  Quina pena aquesta regidora de Ripoll, a sobre els seus equivalents d'ideologia espanyols en fan mofa. Tallem des de la rel l'infecte feixisme. No els volem, ni ens fan cap falta. Fora feixisme, i encara més si és nostrat, no us volem enlloc, no ho enteneu ?
   Digue'm de què presumeixes i et diré què et manca Novembre 03, 2021 | 09:16
   Els feixistes de debò sempre s'omplen la boca de democràcia. Com tu. Però en realitat sou uns catalanofobs que titlleu de feixisme tota defensa de la llengua i identitat catalanes al mateix temps que reivindiqueu la dels ocupants a Catalunya. Sou simple demagògia unionista.
   Gonzalo Novembre 03, 2021 | 09:21
   Pues cuando vuestro mesías se reúne con los neonazis flamenco s del N-VA o con los fascistas de la Liga Norte, no dices nada.
  La Sílvia és una veritable patriota catalana, i això els esanyolots no ho soporten Novembre 02, 2021 | 22:09
  Aquí els veritables fatxes són aquests catalanòfobs d'Acció per la República, com tots els partits parlamentaris autonomistes i espanyolots d'ERC, CUP i JxCat. Si més no el titular de El Món no és el titular repugnant que hi posa la baixesa d'en Partal al seu pamflet per a ignorants: "Acció per la República aparta de militància un membre que es va fotografiar amb una regidora d’extrema dreta a Ripoll".
  Catalanòfobs republicans, és el que són Novembre 02, 2021 | 22:18
  I tant, la Sïlvia Oriiols és extrema dreta per defensar la identitat catalana, mentre que ERC, que se'n riu de la llengua i la nació catalana, i els seus pactes amb els del 155 són un exemple de democràcia. Amb gentussa genuflexa com aquests d'Acció per la República tenim l'esclavatge del poble català garantit pels segles dels segles. Quins farsants!
  Ex- votant d`' ERC. Novembre 03, 2021 | 05:56
  Doncs, el menys que pot passar és que aquest noi faci el que jo. Que és retiri de tota activitat i s'ho miri de fora estant.Aixó si no se'n va amb els d'ella que han demostrat ser més tolerants quew nosaltres..
  adolf Novembre 03, 2021 | 09:41
  O formes part d'aquest club selecte de partits que s'apropien del que es políticament correcte i pontifiquen que cal dir i que no o ets xenòfob, racista,ultra.... es a dir, no es pot discrepar, la dictadura del políticament correcte.
  Per extrema secta, la que tenim al Parlament Novembre 03, 2021 | 10:08
  Vaja, ha durat poc la notícia a primera pàgina. Potser les respostes no han estat les que volien alguns.
  La racista Madaula Novembre 03, 2021 | 10:35
  No deixa de tenir gràcia el cinisme d'aquesta pàmfila de l'Aurora Madaula que tot acusant de racisme a altres aprofita per fer fora l'hondureny del partit. No és pot ser més curt.

Nou comentari