El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cinc motius per potenciar la teva creativitat amb un màster
  • CA

La creativitat torna a ser una de les habilitats més demandades per les empreses segons l’estudi realitzat anualment per LinkedIn Learning. Després de molts anys entenent el coneixement com a principal valor a l’hora de contractar nous empleats, el món laboral sembla inclinar-se ara cap a altres aptituds com la pròpia creativitat. Des de la resolució de problemes de manera ràpida i eficaç fins a la gestió d’equips o el treball col·lectiu, la creativitat permet al treballador desenvolupar-se en un entorn professional de manera innovadora, productiva i competitiva.

L’economia creativa és el sector que més creix, i la seva indústria genera nombrosos llocs de treball. A LCI Barcelona t’ajuden a potenciar totes les habilitats addicionals per convertir la teva passió en una carrera professional real. Vols saber per què LCI Barcelona és una bona opció per desenvolupar la teva creativitat?

  1. Ofereixen el ventall de disciplines més ampli, amb programes centrats en el disseny, el management d’indústries creatives o la comunicació, entre d’altres.
  2. La borsa de pràctiques de LCI Barcelona esdevé un pont entre la formació i el món laboral. La seva relació amb les principals empreses de cada sector permet que els estudiants tinguin l’oportunitat d’aplicar allò que aprenen en un entorn de treball real.
  3. La pertinença a la xarxa canadenca LCI Education, amb 23 campus als 5 continents, els converteix en l’Escola més internacional de Barcelona.
  4. Son l’única Escola de Barcelona amb tres màsters oficials.
  5. Tots els seus estudiants i alumni tenen accés exclusiu a la plataforma Portafoli, una eina amb la qual poden compartir els seus projectes i accedir a ofertes de treball i pràctiques a nivell mundial.

Convocatòria oberta per als seus màsters i postgraus de març. Demana més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa