El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nous atacs d’Israel fan augmentar la xifra de morts a Gaza fins a 197
  • CA

L’exèrcit d’Israel ha anunciat aquesta matinada que ha dut a terme atacs “generalitzats” contra “objectius terroristes a tota la franja de Gaza”, entre els quals hi hauria nou cases de comandants de Hamàs, mentre que des de Gaza denuncien el llançament de més de 100 coets i s’augmenta la xifra de morts fins als 197.

Els bombardejos israelians d’aquesta matinada de dilluns s’han centrat en el Complex Mèdic Al Shifa, segons recull l’agència de notícies palestina WAFA, així com en el complex Ansar, llocs propers a Abrah Al Maqousi, una casa de quatre pisos a prop de l’Hospital Al Shifa, un altre edifici i carreteres principals i secundàries en els veïnats d’Al Rimal, Tal Al Hawa, Sheikh Ajlin i la regió occidental del barri d’Al-Zaitoun.

La recent onada de bombardejos ha deixat diversos ferits, encara que fins ara les autoritats no han precisat el nombre exacte, mentre els equips mèdics s’enfronten a dificultats per accedit als llocs on han impactat els míssils i per traslladar els ferits degut a la destrucció de carreteres. A més, aquests llançaments també han provocat greus danys a les línies elèctriques des de la central d’electricitat fins la ciutat de Gaza, provocant talls d’energia a grans àrees d’aquesta.

Per la seva banda, les Forces de Defensa d’Israel (FDI) han informat que han bombardejat un centre d’intel·ligència de Hamàs en una operació conjunta entre la força aèria i la unitat de defensa cibernètica de l’exèrcit, així com nou cases de comandants de Hamàs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a maig 17, 2021 | 13:19
    Vendetta maig 17, 2021 | 13:19
    Nomes 197 poc terroristas morts veig tindrien ke ser 200000 o 300000 al menys jo el y tirarie la bomba atomica mort el gos adeu a la rabia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa