L’OMS veu “inacceptablement lent” el ritme de vacunació contra la covid-19 a Europa

L'organisme reclama mantenir les restriccions per "compensar" els "retards en el calendari"

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) veu “inacceptablement lent” el ritme de vacunació contra la covid-19 a Europa. En un comunicat, el departament europeu de l’OMS lamenta els “retards en el calendari” i insta les autoritats a mantenir les mesures sanitàries i de distància social per “compensar la baixa cobertura per les vacunes“. “Siguem clars, hem d’accelerar el procés amb l’augment de la producció, la reducció de les barreres per administrar les vacunes i utilitzar cadascun dels vials que hi ha emmagatzemats”, diu el director per a Europa de l’OMS, Hans Kluge. “El risc d’una falsa seguretat per la vacunació entre les autoritats i la població és considerable“, alerta Kluge.  D’altra banda, el director per a Europa de l’OMS subratlla que tots els països europeus rics estan vacunant, mentre que el 80% dels països europeus d’ingressos mitjans ho estan fent i la xifra es redueix fins al 60% en el cas dels de baixos ingressos.

Comentaris

  Català 02/04/2021 8:19 am
  El primer és el primer. I en aquest cas, el primer és la comissió que pertoca als governants. I aixó s'ha de negociar, és clar. Porta temps.
  Juli Vert 01/04/2021 9:02 pm
  Això pasa perquè a Europa no governem els catalans. Com som els méss collonuts del món, això ho arreglariem enn 3 dies, com hem fet a casa nostra i si no s'arregla, la culpa de Madrid, tot solucionat.
  21
  58
  Respon
  Bit 01/04/2021 12:12 pm
  Els que promouen aquesta barbaritat seran jutjats per crims contra la humanitat

Nou comentari