El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les explosions a Guinea Equatorial causen un nombre indeterminat de morts i 300 ferits
  • CA

Un nombre indeterminat de persones han mort i unes 300 han resultat ferides en una cadena de fins a cinc explosions ocorregudes aquest diumenge a la caserna de Mondong Nkuantoma, a la ciutat de Bata, la més important de la part continental de Guinea Equatorial, segons ha informat el Ministeri de Sanitat de país africà.

“Fins ara es desconeix el nombre total de morts però s’estima que hi ha al voltant de 300 ferits. Demanem la contribució de donants de sang. El personal sanitari voluntari que vulgui ajudar que es personi a l’Hospital Regional de Bata”, ha apuntat el Ministeri a través d’un missatge publicat a Twitter.

La primera explosió s’ha produït al voltant de les 13.00 hores d’aquesta tarda, segons ha informat la televisió pública equatoguineana (TVGE), que ha donat compte dels testimonis de supervivents que asseguren que hi ha morts. “Es confirma l’existència de nombrosos morts i també hi ha diverses persones que estarien atrapades encara sota la runa”, ha informat el portal Reial Equatorial Guinea. Per la seva banda, fonts del portal AhoraEG confirmen diversos ferits que han estat traslladats a Centre Mèdic La Pau, situat a prop de el lloc de les explosions, i també a l’Hospital Nou INSESO i a l’Hospital Regional de Bata.

Alguns usuaris de Twitter estan compartint vídeos que presenten com imatges de les explosions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa